Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
164
Tıklama
0
Öne Çıkarma
3 Boyutlu Oyunlar
B
12 yıl
Er
Konu Sahibi

Çocuklar herkesin bildiği üzere macera, aksiyon vb. gibi oyunlardan çok zevk alırlar. Hayatlarının her anında bu işle uğraşmak isterler. Onlar internet ortamına girdiklerinde sürekli bir arayış içindedirler. Okuldan geldiklerinde bile ilk akıllarına gelen sürekli oyundur. Ayrıca onların zekalarınında gelişmesine çok yardımcı olur. Bir sitede karşılaştığım kutu serüveni oyunu çok dikkatimi çekti. Dikkatimi çekmesinin sebebi de aynı renk kutuları birleştirmek olduğu için oyunun amacı ileride çocuklarımızın dikkat konusunda geliştiklerini söyleyebilirim. Küçük yaşta oyun oynayan bir çocuk büyüdüğünde zekasını daha hızlı kullanma kabiliyetine sahip olur. Hangi aile istemez onların büyüdüklerinde iyi yerlere gelmesini. Kısacası oyun çok önemli.

Bildiğiniz üzere teknoloji günden güne hızla ilerliyor. Onlara artık normal bir sitede oyun oynatmak normal bir şey olmamalı. Çünkü filmden tutunda en basit oyuna kadar her şeyin 3 boyutlusu var. Neden sizin çocuklarınızda 3d oyunlar gibi güzel bir sitede 3 boyutlu oyun oynamasın ki. Onlara bu siteyi sunma amacımdan biri de mükemmel ve çok açıklayıcı içerikler bulunması. Eğer sizin de çocuklarınız için böyle bir oyun sitesi bulma derdiniz varsa tam size göre bir oyun sitesi. Tüm çocuklarımıza iyi eğlenceler. Sizlere de hayırlı günler dilerim.


< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilge coder online -- 29 Mayıs 2012; 11:18:08 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.