Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
227
Tıklama
0
Öne Çıkarma
hayran olmak (F5)
F
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bazen insanların içtenliğine, ağırbaşlılıgına, samimiyetine, dürüstlüğüne hayran oluyorum ve bu tür insanlarla da çok karşılaştığım söylenemez. Hergün sevmediğimiz şeyleri yapmaktan, maaş alabilmek için yapmadığımız şarlatanlık kalmadığından bu duygular köreliyor. Insanlara bakış açımız hep bu olumsuzluklar yüzünden değişiyor. Yapmamız gerekenlere değil de yapmak zorunda olduklarımıza odaklanıyoruz. Insan ilişkilerine, davranışlarımıza önem vermiyoruz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F5 -- 5 Mayıs 2012; 15:44:47 >

A
12 yıl
Binbaşı

Hayatını zorunluluklarına göre değil,kendine göre şekillendirmen gerekir.Bana göre bir insanın tükendiği an kendine olan saygısını yitirdiği andır.Kendisine olan saygısını yitirmemek için de iyi de olsa kötü de olsa özünü korumalıdır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Çok güzel yazmışsın. Hayatı zorunluluklara göre değil, kendimize göre şekillendirmeliyiz..



M
12 yıl
Er

bence eşitlikçi ve özgürlükçü adama hayran olunur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bu kişiden kişiye göre değişir. Sen eşitlikçi, özgürlükçü bir adama hayran olursun çünkü o yönleri senin ilgini çeker. Ben karakteristik olarak demek istemiştim. Yoksa sanatına, müziğine hayran olacak çok insan var dışarıda..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.