Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
2084
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Loadout hatası!
Z
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

TF2'yi sevmezdim fakat dün arkadaş ısrar edince indirdim steam'den oynadık biraz. Arkadaş çıkınca ben sardım biraz oyuna steam hesabımda kalan 10$'la biraz item aldım.
oynadım akşama kadar sonra yemek yemek için 10 dakika mola verdim. Geri gelince normal olarak girdim oyuna quick match yaptım hemen bir girdim elimde başlangıç silahları felan. Hemen items'a girdim bir baktım hiçbirşey yok. Loadout not available hatası aldım. 1 saat sonra tekrar denediğimde herşey düzeldi. Az önce yine oyunu açtım fakat bu sefer oyunu açarken "steam was unable to sync your files with the steam cloud" diye bir hata ile karşılaştım. OK dedim girdim oyuna yine item'lar yoktu. Oyun hakkında fazla bilgim yok her gün böyle sorunlar oluyor mu?



M
12 yıl
Binbaşı

Arada yapıyor bende, mail gelmiş oluyor genelde steam den, başka bir yerden girildiğine dair, tekrar giriş yapınca düzeliyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

oldu teşekkürler :)



M
12 yıl
Binbaşı

_
12 yıl
Teğmen

evet banada oluyor bazen sonra girip çıkınca yada basedeki can dolabına gidince düzeliyor



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.