Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
569
Tıklama
0
Öne Çıkarma
fantasia
D
22 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

burada adult linklere izin var mı bilmiyorum ama bunu mutlaka yazmam lazım. İnanmayacaksınız ama geçen gün ben bu hatunla yahoo'da webcamle chat yaptım. Görünce inanamamıştım böyle bi güzellik olabileceğine (görünce sizde inanamayacaksınız, asuman krauseler çağla şıkeller falan yanında hacer kalır.) avustralyada yaşıyormuş amatör modellik yapıyormuş. Chat sonunda bana sitesinin linkini yolladı. Şu dünyada ne biçim güzellikler var sizde görün diye paylaşayım dedim.http://www.houseoftransgressions.com/docs/fantasia.html
(Siz sormadan söyleyeyim avustralya ya göç etmenin yollarını çoktan araştırmaya başladım. Hatunla muhabbeti bi koyultayım ilk uçakla oradayım.)
admine not: İçerik açısından problem yaratırsa silebilirsiniz.



M
22 yıl
Yarbay

olm o site sıradan bir webcam sitesi kız da sıradan bir webgirl. sana yakışmaz :P
<img src='http://www.geocities.com/mewlut/pics/AOElogo.gif' border=0>
n'inci dereceden bir denklemin n tane kökü vardır. (Cebir'in Esas Teoremi)



D
22 yıl
Çavuş

Arkadaş bu kız yaramaz. ya baksana resimlere daha bunda ne yollar vardır. be den sana bi uyarı. bu kız salam pabuç değil.

Sevmek Çay Gibidir Sevilmek Şeker, Bizim Gibi Garipler Çayı Şekersiz İçer.. (Lizarazu and Anna Kournikova)<img src='http://www.fcb.de/images/common/0,,333174,00.JPG' border=0>-<img src='http://www.azter.com/gif/annsimage.jpg' border=0>



C
22 yıl
Yarbay

modelliğin yanında başka işler de yapıyor galiba :))
<img src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/fifa//gen/tr/eteam/tur.jpg' border=0>



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.