Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
114
Tıklama
0
Öne Çıkarma
FORMAT ATAMIYORUM
M
12 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Bilgisayar sistemim çöktü. Güvenli mod dahil hiçbir şekilde masaüstüne ulaşamadan kısa bir mavi ekran görüntüsünden sonra bilgisayar reset atıyor. Mavi ekranda:
quote:

UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME
.
.
.
.
Technical information:
*** STOP: 0x000000ED (0x8531de20, 0xc0000185, 0x00000000, 0x00000000)
'. Hatası yazmakta. Forumda geçmiş konulara baktım böyle bir konu ÇÖZÜLDÜ başlığıyla yazıyordu ama format atamadığımdan dolayı çözümü uygulayamadım. Oradaki çözümlere baktım komut girecek kademeye gitmeden siyah ekranda kalıyor PC..

2 ayrı denenmiş Windows7 32bit DVD'sini denedim. DVDroom'da sorun yok.
PC'deki 2 RAM'i de ayrı ayrı çıkarıp denedim. Sorun RAM'de değil
HARDDISK'i çıkarıp tekrar taktım. HARDDISK'im sağlamdır, eminim.
BIOS ile de ilgili bir sıkıntım yok. Önceden sayısız format attım ilk defa başıma geldi..

Sonuç olarak yine BOOT'tan DVD'yi tanıtıp CD ön yüklemede herhangi bir tuşa bastıktan sonra siyah ekran ve mause işareti geldi. YereldiskD'yi kurtarmayı da gözden çıkardım.
Ne format atabiliyorum,ne de masaüstüne ulaşabiliyorum,son 3 saattir google'dan yazılabilecek bütün terimleri arattım ve sitelere tek tek baktım. Çözümü olan varsa lütfen yardımcı olsun.
Antika bir PC'den, ultra yavaş bir vınn ile takip edebiliyorum yorumlarınıza cevaplarım geç olursa kusura bakmayın.



A
12 yıl
Binbaşı

bu gibi çok konu var google'de(ilk açılanlar hep donanım haber'de)en iyi çözüm olarak hard diskinizi başka bi pc'ye bağlayıp chkdisk yapmanız gerekıyor o yuzden sorun vermektedır yazılı bu işlemi yaptıktan sonra boot edecektir yazmış kendi sorununu çözen bi arkadaş
bi denemenız iyi olur bence



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.