Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
17
Cevap
2016
Tıklama
0
Öne Çıkarma
NeverDead'ın PS3 ve Xbox 360 Karşılaştırması
Şehir : #İstanbul
L
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



     Rebellion tarafından yapılan ve Konami'nin yayımcı koltuğuna oturduğu NeverDead, gerek konusu gerekse de oynanış dinamikleri ile son dönemde oynayacağımız en farklı yapımlardan biri olabilir. Çünkü oyunda yönlendireceğimiz karakterin uzuvları kopabilecek ve gerekirse onları bir silah olarak bile kullanabileceğiz. 
 
     PS3 ve Xbox 360 için geliştirilen oyun için bugün yeni bir video daha yayınlandı. Bu videoda NeverDead'in PS3 ve Xbox 360 versiyonu grafiksel olarak karşılaştırılmış. Videoya baktığımızda açıkçası ufak tonlamalar dışında çok bariz bir fark ile karşılaşmadık. Oynanış kısımlarında ise bu farklı anlamak daha da zorlaşıyor. Videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.










A
12 yıl
Yüzbaşı

Her zaman olduğu gibi renk tonları dışında bir fark yok. Zaten birazdan fanboylar başlar yok şu daha iyi bu daha iyi diye :)



U
12 yıl
Çavuş

pek bir fark yok gibi ama xboxda daha parlak gibime geldi



G
12 yıl
Yarbay

Ya bu karşılaştırma olayı saçma çünkü hiç bi fark olmuyo



S
12 yıl
Yüzbaşı

xbox ta eskiden oyunların kapasitesinde 8.5 gb lık bi sınır vardı.o yüzden grafikleri baya bi traşlıyorlardı,şindi oyunları hdd ye yükleme uygulaması gelince xbox ta oyunlar daha özgür grafiklere yaklaştı ve bu sayede daha önce grafik olarak daha iyi olan ps3 ü yakaladı hatta işletim sisteminin de microsoft ve directx tabanlı olmasıyla daha da avantajlı duruma geçti.çünkü ps3 de verticalsync ve physx yok bi de linux tabanlı bir işletim sistemine sahip. bunlarda ps3 ün dezavantajları



B
12 yıl
Yarbay

beyler burayi xbox fanboylari basti



B
12 yıl
Yarbay

Aksiyon sırasında çalan müzik, Megadeth'in son albümü olan Thirteen'den oyun ile aynı ismi taşıyan parça NEVERDEAD, asi bünyelere tavsiyemdir.



B
12 yıl
Yarbay

yorum yapan xbox cılar ps3 görüntü olarak daha iyi ps3 ün karanlık tonlaması daha iyi xbox açık görüntü ve mant



T
12 yıl
Teğmen

Her iki sistemdede aynı gayet güzel ama oyun bana özellikle savaş sahnesi ve müziğiyle devil my cry ı anımsattı



E
12 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

beyler burayi xbox fanboylari basti

BSC Misafiri

yorum yapan xbox cılar ps3 görüntü olarak daha iyi ps3 ün karanlık tonlaması daha iyi xbox açık görüntü ve mant


Kimse xboxla ilgili yorum yapmamış :D Yazık garibanım çokta gençti...



B
12 yıl
Yarbay

ps3 ve xbox karşılaştırmalarında tek fark renkler oluyor ps3te karanlık xboxta ise aydınlık renkler daha ön planda yani aralarında çok göze çarpan bi grafik farkı olmuyor pc ve konsol karşılaştırmalarında grafik farkı olur


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
12 yıl
Yarbay

her iki si arasında fark yok, birazdaha xbox ta dokular daha iyi..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Yarbay

Fark yok bence



B
12 yıl
Yarbay

cok fark yok ama bariz ps3 te grafikler daha iyi



T
12 yıl
Yüzbaşı

ps3 fanları gelir ufak ufak :) ya hala aklım almıyor nasıl kıyaslanma yapılabilir diye ? ARE YOU KİDDİNG ME KONAMI ? xbox fanıyım evet.tek üzüldüğüm nokta ise şu xbox a çıkan kötü exclusiveler + TÜRKÇE dil desteği.ps3 ram işlemci .. vs olarak daha iyi ola dursun,xbox un kullanışlığı bir başka :) he bence ufak tonlamalarda önemli değildir ama paramı çöpe atmadığımı biliyorum :)



B
12 yıl
Yarbay

Benim gözlerimde mi problem var? Xbox bariz fark atmış bence, hatta yabancı forumlarda da kıyaslama yorumları komple bu şekilde.



M
12 yıl
Yarbay

xbox daha iyi gösteriyor biraz olsun. ancak oyunu oynadığında hissetmessin bile ..



B
12 yıl
Yarbay

Anti aliasing farkı bariz belli, ama genelinde X360 çok daha iyi duruyor. Her 2 konsolunda kullanıcısıyım(fanboy suçlaması yapsanızda farketmez), ve x360 bu neslin bariz kazananı diyebilirim. PS3 sadece istisnai olarak uncharted 3 örneğinde kıyaslamalı üstünlük kazandı. Kinect ve move kıyaslaması yapmıyorum bile..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.