Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
152
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Işıklı Led Tabelalar
S
12 yıl
Er
Konu Sahibi

Domain Adıledsan.com
Web Sitenin Kuruluş Tarihi2009
Sitenin İçeriğiIşıklı Led Tabelalar
Web Sitesine Ait Tanıtım Makelesi



İstanbul led ekran projelerimizden biride Atatürk Hava Limanında devreye alındı. Piksel aralığı 12 mm. Olan 12 m2 lik led ekran kuvvetli bir konstrüksiyon üzerine birinci sınıf alüminyum kompozit malzeme ile kaplanmış, totem led ekranın ayağına ışıklı tabela ile DHMİ logosu yapılmış üst kısmına Ulaştırma Bakanlığı logosu eklenmiş ve dev ekranın arka kısmına da DHMİ dijital baskılı vinil ile germe yapılmıştır.

Dış mekan led pano güneş altında yüksek performansa sahip olup, renk kalitesi ile göz doldurmaktadır. İstanbul led ekran çalışmasında özellikle ışığa duyarlı sensörler kullanılması hem enerji tasarrufu sağlamış hemde yayaların ve araç sürücülerinin rahatsız olmalarının önüne geçilmiştir. Gerçek renklerin yakalandığı projede renkli led tabela diye söylenen led ekran havaalanının girişine konularak insanların Türkiye de Havacılık alt yapısının mimarı olan DHMİ nin ülke genelinde yaptığı hizmetlerinin duyurulmasında son derece önemli bir yer edinmiştir. Hergün havaalanına girip çıkan yüzbinlerce insan daha önce adını bile duymadığı DHMİ nin ne iş yaptığını ve ne kadar önemli bir kurum olduğunu anlamaya başlamıştır.

Havaalanı led ekran ile daha da şenlenerek devlet hava meydanları işletmesi yetkilileri Matrisled e teşekkür ederek, çalışmaların ilerleyen zamanlarda devam edeceğini bildirmişlerdir.

İstanbul led ekran projesindeki 12 mm piksel aralığına sahip ekranın sanal piksel led ekran özelliğini 4 led ile 2 RGB yani iki kırmızı led, bir yeşil led, bir mavi led ile yakalamış olması sadece sanal piksel özelliği değil kaliteli ledlerin kullanılması gibi pek çok faktörün bir araya gelmesi ile elde edilmiştir. Tabi birde Matrisled farkı.
[url=http://www.ledsan.com/]



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.