Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
1452
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Rapor: Sony, Vita Hafıza Kart Fiyatlarını Düşürdü
Şehir : #İstanbul
L
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


 
   Sony'nin Playstation Vita için hafıza kartı fiyatlarını düşürdüğü rapor edildi. Bu gerçekten iyi bir haber çünkü kartların fiyatları cep yakan cinsten olduğu için eminim çoğu oyunsever kara kara bu konuyu düşünüyordu.
 
    İlk fiyat düşürenlerin başını Gamestop çekti. 4 GB'lıktan 32 GB'lıka kadar 4 farklı seçenek sunan Sony'nin hafıza kartları için Gamestop 30 dolar ile 120 dolar arası değişen fiyat yelpazesi sunuyordu. Şimdi ise bu fiyatların 20 ile 100 dolar aralığına çekildiği bildirildi.
 
    En yoğun ilgiyi toplayan 16 GB'lık hafıza kartının fiyatının 65 dolardan 60 dolara düşürülmesi dikkatleri çekmedi değil. Diğer hafıza kartlarında daha kuvvetli bir indirim yapıldığı rapor edilmekte.
 
    Tabii en önemli konuların başını Playstation Vita için satılacak olan PSN oyunlarının boyutu çekiyor. Eğer boyutlar büyük olursa, oyunseverler 4 veya 8 GB'lık hafıza kartı alma konusunda tereddüte düşecekler. Bu konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.
 




C
12 yıl
Yarbay

çok indirmiş



A
12 yıl
Yarbay

Pek değişen bir şey yok, yine pahalı yine.



S
12 yıl
Yarbay

10 dolarlık indirim mi pehh....



O
12 yıl
Yarbay

herkes tepkisini gösterdi en başından bu yana ve hafıza kartı vitanın en önemli aksesuarı indirim az olabilir ama devamı da gelir bence satışları etkilerse



B
12 yıl
Yarbay

Tüh! Sony zarar edecek



A
12 yıl
Yarbay

SONY sadaka dağıtıyor galiba. bu fiyatlarla avrupada VITA satmaz. avrupa kaynıyor zaten eko kriz cok kötü vurdu. kimsenin bu fiyatlardan VITA alacağını sanmam, avrupada az satacak.



B
12 yıl
Teğmen

@alito;

ps vita satmaz diyorsun bu krizde, ama MW2 nin kopyasını MW3 olarak yapıp ayrı bir (blackops kadar saçma olmasada) senaryoda sunmak ve satışların milyonları bulması biraz dediğinle çelişiyor. Bence 10 dolar gayet iyi. Zamanla düşecektir fiyatlar. Her çıkan şey zamanla pahalı çıkar. Arz ve talep dengesi sağlanana kadar bu durum. Sabırla bekleyen yaza uygun bir şey alırsınız elbet ;) Türkiye'de ya da avrupada. Fark etmez



W
12 yıl
Yarbay

alito'nun her Vita haberinde ısrarla Vita'yı kötülemesi...



A
12 yıl
Yarbay

hak edeni kötülüyorum sadece ve VITA hak ediyor ve evet her haberinde benden nasibini alıyor çünkü SONY de her hangi bir düzelme göremiyorum. benim tükaka yazılarımı sorun etmenize gerek yok



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.