Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
29
Cevap
2649
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: İstanbul Sokaklarında Hızlı ve Öfkeli! İtalyan Tasarımı Son Model Spor Arabalarla Akmerkez-Zincirlik (2. sayfa)
A
12 yıl
Teğmen

bu konuya yorum yada cevap verebilecek oln var mı? yani o trafikte olduki bi kaza yaptın bişe oldu bunun masrafı kime yansıyacak? organizatöre mi yoksa 80 100 lira veren sürücüye mi? birde direksiyona geçmeden herhangi bir kontrat bişey imzalanıyormu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
12 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: aisl

bu konuya yorum yada cevap verebilecek oln var mı? yani o trafikte olduki bi kaza yaptın bişe oldu bunun masrafı kime yansıyacak? organizatöre mi yoksa 80 100 lira veren sürücüye mi? birde direksiyona geçmeden herhangi bir kontrat bişey imzalanıyormu?

Hasarı kasko veya sigorta karşılasa bile gene çok büyük rakamlara ulaşabilecek yatma parası var, sözleşmede de belirtilmiş ve yukarıda arkadaşlar da anlatmış; okumanızı tavsiye ederim. Gerçekten bir kaza durumunda çok büyük maddi zararlara uğranılabilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
12 yıl
Yarbay

bulaşmayın böyle maceralara. ben araç kiralama konusunda bile 10 kere düşünüp öyle hareket etmek gerektiğini düşünüyorum. Hele böyle günlük kirası 2000 lira civarında olan uç model arabaları kiralamayı gerçekten sağlam parası olanlar dışında kimse denememeli bence. 79 lira diye alırsınız servet gidebilir elinizden.

bakın çok basit bir örnek vereyim:
bir arkadaşım şehir dışından gelen arkadaşını daha rahat gezdirebilmek için araba kiralamak istemişti. rakamları tam hatırlamıyorum o kısımlar yanlış olabilir ama fikir vermesi açısından yazıyorum. mesela günlük 90 liraya anlaşmıştı. bu adam sadece bir günlük araba kiralamak istedi ve 90 lirayı vererek aracı aldı. trafiğe çıktı ve kendi dediğine göre aradan daha 10 dakka bile geçmeden önündeki araç ani bir fren yapmış, bizim arkadaş son anda kurtarmış ama arkadaşın arkasındaki araba bizim arkadaşın arabaya arkadan vurmuş. hızlı da gitmediklerini düşününce bu durumda arkadan vuran araç 8'de 8 suçlu da bulunmuş. fakat araba kiralama şirketinin umrunda değil bunlar tabi. aracın sadece arkasında ufak bir sorun oluşmuş bunu da sigorta karşılamış ama 10 gün boyunca araba kiralanamayacağı için yatma parası da istemiş araba kiralama şirketi. sonra pazarlık olmuş fln 8 gün yatma parasında anlaşmışlar ve 90x8=720 lira ödemiş arkadaş.

Evet bu basit bir ekonomi sınıfı arabanın sadece 10 dakikalık kullanımı için ödenen para=720 lira.

Zaten başkasının arabasını kullanma konusunda çok soğuk birisiyimdir ama bu anlattığım olay beni iyice soğuttu, araba kiralama şirketleri sigorta dışında bu yatma parasına da çeki düzen vermeli böyle saçma bir şey olamaz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
12 yıl
Binbaşı

3-5 lira ucuz olacak diye eski değnekçi yeni rent a car'cı çapulculardan araç kiralamayın. çok üzerler...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fLaVa -- 9 Ocak 2012; 2:48:58 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
D
12 yıl
Yarbay

Araba kiralamak da neymiş ki? Sonuçta toplu taşım araçları var,taksi var...Arabaya binecek adam gidip alsın ve paşa paşa binsin...Atalarımız "elin atına binen tez iner" derler...
Bırakın böyle maceraları...
Hele hele ülkemiz gibi hiçbir şeyin düzende olmadığı,kanunun,hukukun sadece adının olduğu bir yerde...



M
12 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: fLaVa

3-5 lira ucuz olacak diye eski değnekçi yeni rent a car'cı çapulculardan araç kiralamayın. çok üzerler...

Aynen katılıyorum araç kiralarken çok dikkat edin. Markapon fırsat sitesinden İzmir Hiltonda bulunan firmadan araç kiraladım fiyat uygun diye. Neyse üç gun once rezervasyon yapmama rağmen binek araba yerine hiç alışık olmadığım ford connet tourneo verdiler ve rent a car sigortası yok dediler. O anda şeytan dedi ara polisi şikayette bulun diye. Bide adam kendini savunuyo. Neymiş yılda araç başı üç bin lira kasko veremezmiş! Neyse kazasız belasız teslim ettimde kurtuldum. Aracıda inadına cok hor kullandım leş gibi verdim. Bide benzin göstergesi çalışmıyordu tahminim kasten yapıyorlar. Buda bana tecrübe oldu. 20-30fazla verin Avis gibi bilindik yerlerden kiralayın


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
12 yıl
Çavuş

İnsanların boyalı reklamlarla anlatılanları farklı algılaması üzerine kurulmuş bir tuzak!


PARA TUZAĞI

Uzak durun...



S
12 yıl
Moderatör

Bir o kadar guzel bir o kadar da riskli hondam seni onla bunla aldatamam ....


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
12 yıl
Teğmen

Kesinlikle böyle uyduruk kıydırık yerlerden araç kiralamaktansa gidin fazla verip başınızın ağrımayacağı yerlerden araç kiralayın derim
en ufak bir hasarda bi çizik daha olsa sizi sömürürler


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
12 yıl
Er

İstanbul Sokaklarında Hızlı ve Öfkeli! İtalyan Tasarımı Son Model Spor Arabalarla Akmerkez-Zincirlikuyu arası Nefes Kesen Sürüş Deneyimi 400 TL Yerine 99 TL!

Ferrari F-430 F1 Edition ya da Lamborghini Gallardo F1 Edition ile Akmerkez-Zincirlikuyu güzergahında dileğinize bağlı olarak otomatik ya da F1 modunda sürüş yapabilirsiniz.

•Araçlarımızda herhangi bir hız sınırlaması yoktur. Tecrübeli eğitmenlerimiz eşliğinde araçlarınızı istediginiz tempoda kullanabilirsiniz.

En yoğun saatlerde bile trafiğin çok az oldugu bu bölgede(yeni yol) irili ufakli virajlar ufak bir tünel ve 1.5km lik son düzlüğü ile aracınızı tanıyacaksınız.

Her yarım saatte 2 veya 3 kişi ağırlayacak şekilde organize etmiş uzman ekibimiz, Rezervasyon sistemimizde bugune kadar herhangi bekleme durumu söz konusu olmamış ve kusursuz işlemiştir.

•Herhangi kaza veya istemeyen bir hasar olustuğunda araçlarımız Xsupercar.com tarafindan sigortalanmistir. Araçların tüm kaza masraflari tarafımızdan karşılanmaktadır.

•Belirtilen ücret dışında herhangi extra bir ücret (bakim, yakit vs..) talep edilmeyecektir.

•Bugune kadar yapılan organizasyonlar ile ilgili detayli resim ve yorumlariwww.xsupercar.com dan takip edebilirsiniz. Tamami %100 musteri memnuniyeti ile sonuçlanmıştır.

•Bu etabı yapmakta ki esas amacımız daha sonra 30km lik Kemerburgaz Otobanında yapilacak olan ve 5 aracımızın arka arkaya çıkacağı organizasyonumuz ve de aynı araçlarla Istanbul Parkta atılacak olan 30 dk’lık sürüşler için veri toplamak ve doğru listeyi oluşturmaktadır. Sadece bu etapa katılan müşterilerimiz bir daha ki etkinliğimize katılabileceklertir. Bu beş araç ise su sekildedir; Aston Martin DB-9, Ferrari 458 Italia ve F430, Lamborghini Gallardo, Porsche 911 Turbo..
(Burada altı yazılı yerlere tıkladıgı zaman baska bır sayfaya yonlenecek oradanda 5 arabalının tanıtımı yapılacak)

İstanbul Sokaklarında Hızlı ve Öfkeli! İtalyan Tasarımı Son Model Spor Arabalarla Akmerkez-Zincirlikuyu arası Nefes Kesen Sürüş Deneyimi 400 TL Yerine 99 TL!

•Dileyen müşterilerimiz Call Center’ımızdan ulaşarak trafiğin hiç olmadığı saatlerde sadece kendisinin bulunduğu bir yolda da kullanabilmektedir. Iletişim numaralarımız web sitemizde mevcuttur.

•Bu etabımızın en büyük farkı trafiğe kapalı şehirden uzak bir pistte değil, çok merkezi bir bölge olan Akmerkez AVM civarında sehirin içinde olmasıdır. Tamamen Istanbul sokaklarında bu keyfi tatmanız icin yapılmış olan bu organizasyon bir kaçırmamanız gereken bir fırsattır.

•4.0 saniyede 0-100 km/s ulaşan ve maksimum hızı 315 km/s olarak açıklanan ve güçlü bir V8 motoru bulunan Ferrari F-430 ve Lamborghini Gallardo’nun direksiyonundaki her anınız tutku ve hızla dolu olucak.

Sevgiler gunu, doğum günü ya da özel günler için sevdiklerinize şık, hız ve tutku dolu bu fırsatı hediye edebilirsiniz!

•Hava koşullarına uygun olarak Xsupercar.com Ferrari F-430 ya da Lamborghini Gallardo arasında seçim yapma hakkına sahiptir. Yağmurlu günlerde 4x4 çekiş sistemi özelliğiyle Lamborghini Gallardo F1 Edition önerilecektir.

Nasıl Yararlanabilirim?

•Ilk olarak fırsatı Web sitelerinden satın alan müşterilerimizin, www.xsupercar.com ’dan Rezervasyon link’ine tıklayıp üye olduktan sonra kupon numaralarını girmesi ve takvimden istediği tarihi seçmesi yeterlidir.

•Rezervasyon yaptırmış olan müşterilerimizi Akmerkez Ulus kapısında bulunan VIP Mobil Aracımızda karşılayıp, kendisine araçın tanıtımı yapıldıktan sonra kendisi Ferrari yada Lamborghini’si ile tanışıp, unutamayacağı dakikalara adım atacaktır.

Not: 08/01/2012 da yapılan organizasyonumuz kusursuz olarak gerçekleşmiştir. Ayrıntılı bilgi fotolarhttp://xsupercar.com/index.asp 'de bulabilirsiniz. Katılan tüm üyelerimize tekrar Teşekkür ederiz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.