Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1534
Tıklama
0
Öne Çıkarma
iphone açılmıyor.lütfen yardım edin.
-
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

merhaba. iphone 4 4.2.1 sürüm jb li telefonuma az önce ifaith ile 5in shsh sini almak için programı indirdim ve cihazı pcye bağladım.adımları uygularken telefonu kapattım ve başarısız oldu diye mesaj geldi pc ekranına ve o zamandan beri telefon açılmıyor.güç düğmesine basıyorum,ikisine birden basılı tutuyorum hiç birtürlü ekrana elma bile gelmiyor.pcye bağladığımda itunesta: itunes kurtarma modunda bir iphone buldu bu iphoneun itunes ile kullanılmadan önce üzerine geri yükleme yapılması gerekir diye yazı çıkıyor ve sadece geri yükle seçeneği çıkıyor.bende şimdi 4.2.1 shsh var.shifte basıp geri yükle dersem acaba telefon açılırmı yapmayada korkuyorum sormadan.telefon hiç bir türlü açılmıyor yardım ederseniz sevinirim teşekkürler.



-
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Yardım edebilecek kimse yok mu? Sabah sabah başıma iş açtım.telefon kapandı kaldı, acilen yardıma ihtiyacım var.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
-
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Tamam açabildim.Home ve power tuşuna uzun süre basınca açıldı meğer dfu moduna almışım bir an heyecan yaptım neyseki sorun yok.Ama ifaith ile dfu moduna alıp denilenleri yapınca hep saniyenin sonunda hata veriyor bende bıraktım,alamadım shsh kaydı bir türlü...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.