Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
83
Cevap
114679
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: win 7'de kablolu bağlantıyı wi-fi ile paylaşma (programsız+programlı) (5. sayfa)
İ
9 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: er türk

quote:

Orijinalden alıntı: İyi bir Nick bulamadim

arkadaşlar bu yöntemle telefonumdan bağlanıyorum ağa bir sorun yok internete giriyorum ama sadece whatsapp programını kullanamıyorum ne alakaysa. whatsapp tan ne mesaj atabiliyorum ne de bildirim alıyorum. bu konu hakkında bilgisi lan var mı?

Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ Bağlantıları bağdaştırıcıya sağ tıkla özellikler sekmesinde paylasıma gir orda ayarlar kısmını aç https veya telnet olabilir aktif değilse işaretle aktif yap dene

hocam bunu asıl internetin olduğu kablolu internet bağdaştırıcısına yapıcaz değil mi? ayarlar kısmındaki bütün kategoriler işaretli durumda.



U
9 yıl
Binbaşı

was found yazıyor bende
< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @cok_yasa_kamil
H
9 yıl
Çavuş

arkadaşlar windows 7 de windows olay günlüğünü kapatınca (gta4 takılma yüzünden) ics çalışmıyor. yani internet paylaşımı yapamıyorum.. bilenler yardımcı olabilir mi?



M
4 yıl
Onbaşı

en son yerel ağı paylaşıma açma aşamasında gerekli yerleri işaretleyip seçtiğimde tamam a bastığımda "internet bağlantı paylaşımı etkinleştirilirken bir hata oluştu" hatası alıyorum. çok aradım ama bulamadım çözümünü.
connectify programı ile yaptığımda sorunsuz bağlanıyor ama programsız kendim yapmak istediğimde her adımı yapıyorum son paylaşma aşamasında dediğim hatayı alıyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.