Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
53
Cevap
30670
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Bakırköyde butik dershane tavsiyesi. (3. sayfa)
S
10 yıl
Yüzbaşı

+1 bende incirli ugur dusunuyorum veya ozel dershane bakirkoyde en iyi neresi acaba?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @eylul.
S
10 yıl
Teğmen

İncirli Bakırköy Şubesi. 3 karşılıklı binası var zaten. Benim gittiğim şube 9-10-11 şubesiydi, hazırlık lisesi yaptılar orayı dershaneler kapatılacak mevzusu olunca. Kütüphane'de stajer hocalar olur, onlardan randevu alıp birebir alabilirsin. İncirli Şubesi ilk açılan Uğur şubesi olduğundan ilgi-alaka süperdir. Ben Birey'e gittiğime pişman oldum bu sene açıkçası.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
10 yıl
Yüzbaşı

Haftada kaç ofis oluyor acaba ve birebir hakları kac tane biliyor musun?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @strawberryfields
S
10 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: bilgikutusu

Haftada kaç ofis oluyor acaba ve birebir hakları kac tane biliyor musun?

Dediğim gibi 11de gittiğim için ofis birebir vs hakkında pek bi fikrim yok.



E
10 yıl
Çavuş

Ben beyazıt tarafındaym incirli şubesi bana uzak kalır mi acaba yollarda çok vakit harcamak istemiyorum..bu tarafa daha yakın tavsiye edeceğiniz şubesi var mı yada başka bi dershane



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
10 yıl
Binbaşı

İncirli uğur önerenler olmuş yapmayın yazık olur paranıza 5 ten aşagı bağlayamazsınız zaten.Arkadaş 11 sanırım birdahaki sene gelmesi için numaradan ilgi gösteriyor onlar 12 dede bu ilgi mezuna kalmaları için biraz devam etsede azalıyor.Mezusanız hiç gitmeyin hele .Bize rehber öğretmeni 1 kere geldi whatsapp numarasını bırakıp gitti dahada gelmedi anca whatsapptan ulaştık.Hoca kadrosu genelde yazar kadrosu ama abartılacak kadar iyi değil.Adamlar hayattan alacaklarını almışlar zaten dersleri çok verimli işlemiyorlar.Kaynakları da tamamiyle rezalet.Fiyatı 2-3 bin lira olsa gidilebilir derdim ama 5-6 bin tl için asla ve asla değmeyecek bir dershane


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
10 yıl
Onbaşı

Butik Dershane konusunda Donanım Dershanesini şiddetle tavsiye ederim. Gidin bi görün.
Gerek öğretmen öğrenci ilişkileri, gerek ders çalışma imkanı olsun, gerçekten harikalar. 4-5 kişilik sınıflarda ve sınıf dışında da hocaların ilgisi üst düzey. Matematikten hiç anlayamayan insanların üstünde de inanılmaz etkilerine şahit oldum.
(http://www.donanimdershanesi.com/ )





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkarasoy -- 1 Eylül 2014; 16:45:40 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
10 yıl
Er

DeathWarrior sen ne saçmalıyosun sen butik gibi olan dershanelerde var yukarda daha butik hocalarına maaş vermedillerdiye arkadaşım mağdur ooldu demişler sen daha ne anlatıyosun o bahsettiğin öğrencilerin çoğusuda dershanelerin derece sınıfı haberin var mı senin ayrıca bırak pertevniyalli olmayı bi doğru dürüst türkçe kullanmayı öğren şahsen ben düz lise mezunuyum hatta da gizlemiyim bakırköy lisesi mezunuyum daha ilkokuldan beri senin kadar çocukça türkçe kullanamadım daha barman gayette doğru söylemiş benim sınıfımda rekabet yoktu ortam boktu rekabetsiz ilerleyemez kimse bide iyice saçmalatıp yok hedeefin yok senin falan demişsin ki ben görüyorum barman her mesleklere yorum yapar hedefleriyle yakından ilgilidir bende hedefi yüksek olan ve REKABET i savunan biriyim açıkçası. Ama sen veririm parayı çalarım düdüğü alırım hazır bilgiyi diyorsan o kadarını BİLEMEYECEM ARTIKIN. ;)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminem0o0o -- 2 Eylül 2014; 0:30:25 >

F
8 yıl
Yüzbaşı

arkadaşlar konuyu hortlatıyor ve tavsiyelerinizi bekliyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

I
6 yıl
Teğmen

Buraya aylar evvel Donanım VIP'nin gerçek yüzüyle alakalı yazdığım mesaj silinmiş. Donanım VIP sahibi sayın Emre İpek, o yazı bende yok mu sanıyorsun? öğrencileri dışarı salmayıp annenizin açtığı kantinde yemek yeme zorunluluğundan tutun, kış vakti kalorifer açmamanıza kadar her şeyi içeren o yazı hala kayıtlı bilgisayarımda. Şimdi ben buraya o yazının burada silinmeden önceki halinin ekran görüntüsünü koyup sizin sildirdiğinizi ispat edip iyicene rezil de etmeyi bilirim. Size verdiğim paralar haram olsun, mesaj sildirmekle olmaz bu iş. Gidin öncelikle stajyer diye deneme amaçlı aldığınız öğretmenleri 2 hafta kullanıp kullanıp hiçbir öğretmene maaş vermeden dönem atlatıp biz öğrencileri mağdur ettiniz. Şimdi gençsiniz, para hırsından gözünüz görmüyor ama o vicdanınız bi gün sızlayacak.

Buraya o mesajı tekrar atmayacağım siz utanın ancak o mesajdan sonra bir üyeyle aramda geçen diyaloğu paylaşmak isterim.

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IxnayOnTheSmash -- 13 Kasım 2017; 23:16:15 >

T
5 yıl
Er

Konu aktif mi bilmiyorum ama Bakırköy'de en iyisi bence Boğaziçililer. Hem hocalar alanında çok iyi hem de her öğrenci ile ilgileniyorlar. Yani bu iş aslında öğrenci de bitiyor ama öğretmen de götürdüğün bir soruyu 5 dk. da çözmesin. Benim orada bir 1-1 de matematik hocasına 35 soru çözdürmüşlüğüm var. Hatta 2018 de matematik hocası y-ea puanında Türkiye 6. sı olmuştu. Öğretmenlerin bir kısmı Boğaziçi Üniversitesinden mezun. Hem sınıf dersi hem de 1-1 var. Ücret biraz pahalı ama olsun o kadar da.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiksiro -- 17 Ağustos 2019; 17:30:44 >

F
4 yıl
Er

Sorloth'un Fenerbahçe'ye attığı golü ararken bu başlık çıktı karşıma :) dershane olayına okul yıllarımdan beri takıntılıyım.o yüzden bu tip tavsiyeleri denk gelirsem üşenmeden her foruma yazıyorum. hatta DH de bir foruma daha yazdım bunu. Bakırköy sentez en son içime sinen tek yer oldu.
şöyle ki: yıllarca boşuna gittiğim dershanelerden mi bahsedeyim boşuna mezuna kalmamdan mı. Bakırköyde oturan ve taa anadolu lisesi sınavından beri buralardaki dershaneleri bilen biri olarak şu anda bakırköy sentez eğitim baya öne çıktı. Kendi zamanımda gittiğim dershanelerden bahsetmek bile istemiyorum. kuzenim üniversiteye hazırlık için 2018'dre Bakırköyde meşhur bi yere gitti, cidden olay mcdonaldsa bağlamış çoğu yerde. bi dolu öğrenci var, kimse kimsenin umurunda değil. 1-2 sınıfa iyi öğrencileri toplayıp sadece onlara kastırıyorlar.net Yani demem o ki sülalece dersdhanelerden çok çektik. 2 sene önce sentez i bakırköyde yeğenime butik dershane ararken önceki sene oraya tanıdığını gönderen bi arkadaş tavsiye etti de rahat ettik. yani demem o ki benim gibi, cidden karşınızda ne dediğini bilen birilerini görme takıntınız varsa sentez bayya iyi. klişe bi rehberlik yapmıyoruz demişlerdi cidden ne demek istediklerini sonra anladım. (Not: yeğenim bezmialem diş tam burslu kazandı:))





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foucault -- 4 Ağustos 2020; 20:47:58 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
4 yıl
Er

Up



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

B
4 yıl
Er

.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batikonn -- 4 Ağustos 2020; 22:9:31 >


Bu mesajda bahsedilenler: @foucault
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.