Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
10372
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Recover my files, floating point division by zero hatası
O
13 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Recover my files, floating point division by zero hatasını veriyo silinen herşey gözüküyo ama alıpta kayıt edilmiyo.ne yapmam gerekiyo



O
13 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

S
13 yıl
Teğmen

Bu sorunu cozmek cok ama cok karisik..Burda bir musterimin basian gelmisti..Sorunu cozmek icin 68 Dolar odemek zorunda kalmisti :)

Sana yardimci olmaya calisacagim ama sorununu cozermi bilemiyorum.Cunku benim diyecegim yol o ucretli olan programla degilde kendin cozebilecegin bir yol..

MAdde madde yaziorum..

1-) Su anda kullandigin recover my files versiyonunu uninstall ediceksin. Ama install edecegin ana dosyalarini sakla bi yerde.
2-) Virus programini update et(Benim tavsiyem AVG) malware, spybot, ccleaner, trojen ve worm scanlarini yap..(bunlari safe modda calistirisan daha iyi)
3-) Download edecegin programlar :
Recover My Files, Data Recovery Software to Undelete Files; Disk recovery; Recover Deleted Files..

Bunlari kurduktan sonra tekrar dene..%90 hata mesaji gelmeyecektir..

Ama 68 dolar veririm diorsan programi satin al.O hallediyor :)


Bol sanslar..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
13 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

çok teşekkürler şimdi yapmaya başlicamm


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
13 yıl
Teğmen

Bu arada neden bu error hatasi geliyor onuda soyliyim..Indirdiginiz yada kurdugunuz program buyuk olasilikla Torrent vasitasi ile inmis ve cracklanmis bir program..Orjinal degil..Bu nedenle o hatayi verir..

Bu ulkedeki forum sitelerinde bu sorunu cozmek icin gereken dosyayi (programi) email yolu ile gonderiyorlar.Ama ucret karsiliginda :)
Umarim sorunun hallolur.. Hayirli aksamlar...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
13 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

sağolun dediğiniz gibi crackli ama crack yokkende bulduğu dosyalaı save yapamıyodum .dediklerinizi yaptıktan sonra crack yapmama gerek varmı?iyi akşamlar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
13 yıl
Teğmen

Orjinal sitesinden yani recovermyfiles.com adresinden indirirseniz daha saglikli bir kurulum olur..Crack konusunu daha sonra dusunursunuz..Cunku cracki icinde gelen ozellikle Torrentle gelen dosyalari cracklerken bilerek bu sorun yerlestiriliyor..Yoksa o cozum ureten programi satamazlardi. GETDATA gibi uckagitci firmalar bu isten ciddi paralar kazandi gecmiste.Hem programi uretiyor suruyor piyasaya hemde ardindan illegal sekilde cracklisini saliyor.Danisikli dovus sizin anlayacaginiz.Ayni antivirus firmalarinin virus uretmesi gibi bir sey :)
Bu nedenle crackla birlikte indirilmesini tavsiye etmiyorum..Orjinal dosyayi indirip aslini saklayip farkli cracklerle bu durumu denemenizde fayda var..

Zaten size onerdigim o scan programlari bu sizin crackinizden dogan sorunlari temizlemesi icin..Cunku bir kez sisteminize yerlestirilmis..Parasini odemedikten sonra cozumu cok zor.Benim gorusum bu saydiklarimi yaparsaniz durumun duzelecegidir..

Size saydigim programlari guvenilir orjinal sitesinden yada guvenilir bir yerden indirip kurmaniz..Sonra sorunun gidip gitmedigine bakin.Eger scan programlari zararli olan seyi silmisse sorun gidecektir..Umarim :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
13 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.bildiğiniz recovery my files programından başka silinen dosyaları geri getirren bir program varmı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
13 yıl
Teğmen

Elbette var..Ucretsiz olan ve en guvenilir Ghost..Ancak o bana gore devrini tamamladi..Uzun yillardir kullaniliyor ama artik yavas yavas degisiklik zamani ve GHost ayak uyduramadi gibi :)

CCleanerin yapimcilari gectigimiz aylarda yeni bir recovery programi surduler piyasaya..Bende CCLEanerden cok memnun oldugum icin bi denedim..Bana kalirsa cok basarili is cikarmislar..Denemenizi tavsiye ederim..
Ben bunu kullaniyorum son 1 aydir
Recuva..Ustelik free bir yazilim.Yani su anda ucretsiz herkes kullanabiliyor..
Indirebileceginiz adres :

www.piriform.com/recuva

Offical sitesi burasi..Baska yerden indirmeyin.Asla..!!!


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
10 yıl
Er


arkadaşlar çok zor değil. bilgisayarım/c/Windows/system32 bu dizinin içinde "autofunc" diye bi sistem dosyası var muhtemelen bozuk. onu silip başka bir bilgisayardan düzgün bir dosya almak yeterli olur herhalde


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
10 yıl
Er

arkadaşlar benimki bozuk o yüzden Windows 7 ultimate kullanıcılarından bir ricam var verdiğim dizine girip bahsettiğim dosyanın kopyasını bana gönderebilecek biri var mı acaba yilmaz6589@gmail.com. şimdiden teşekkürler




Bu mesajda bahsedilenler: @yilmaz6589
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.