Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
2272
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sony PSP için aksesuarlar ; Ek hafıza portu, Turistik gezilerde işinize yarayacak çevirmen
S
18 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

Sony'nin el konsolu PlayStation Portable (PSP), çıktığından bu güne kadar kabiliyetleri ile olduğu kadar 3. parti aksesuarları ile de gündemde oldu. PSP'nin depolama alanını arttırmaya yönelik ürünlerden, darbelere karşı koruyan özel kılıflara kadar bir çok aksesuar bu gün PSP kullanıcılarının beğenisine sunulmuş durumda. Bizde ara ara yaptığımız gibi sizlerinde ilgisini çekebileceğini düşündüğümüz yeni aksesuarları seçerek bir araya topladık.

Neo5in1 Pad (CF/SD/MMC + AA Battery) 

PSP sahiplerinin belkide ürünün çıkışından beri yaşadıkları en büyük sorun, yetersiz depolama alanı oldu. Sony Memorystick Duo ların en fazla 2GB kapasiteye sahip modellerinin olması ve fiyatlarının yüksekliği nedeniyle kullanıcılar memnuniyetsiz kaldılar. Fakat 3. parti aksesuar üreticileri geliştirdikleri ürünlerle kullanıcıların bu sorununa güzel çözümler sunuyorlar. Neo5in1 Pad'de bunlardan biri.

CF, Micro Drive, SD ve MMC kartları okuyabilen ürüne aynı zamanda 4 adet AA pil takılabiliyor ve PSP için ek batarya olarak kullanılabiliyor. PSP'nin kendi pilinin şarjı bittiğinde ufak bir düğme yardımıyla devreye sokulan 4 adet şarjlı AA pil, orjinal bataryaya nazaran 1.3 kat daha uzun süre oyun keyfi sunabiliyor. Ürün adaptör ile elektrik şebekesine bağlandığında 12 saat gibi bir sürede içerisindeki pilleri şarj edebilmekte. PSP'yi aynı PlayStation gamepadlerine benzer bir ergonomiye kavuşturan ürün 4GB a kadar micro drive ve Compact Flash kartları desteklemekte. Neo5in1 Pad yurtdışında 99$ fiyat etiketi ile satılmakta.

Sony PSP Talkman

PSP için bu güne kadar bir çok aksesuar üretildi fakat hiç biri Sony PSP Talkman kadar ilgimi çekmedi. Sony PSP Talkman, beraberinde mikrofonla gelen bir çeviri yazılımı. İngilizce, Çince, Japonca ve Korece dilleri arasında çeviri kabiliyeti bulunan Sony PSP Talkman'i özel yapan kelimelerin yazılmasının gerekmemesi. Programın çevirmensini istediğiniz kelimeyi, mikrofona doğru söylemeniz yeterli.

Sony PSP Talkman, aslında tek tek kelimeleri çevirmek ve anlamlarını öğrenmek için kullanacağınız sözlükten daha çok, yurdışı seyehatlerinizde bulunduğunuz ortama uygun cümlelerinizi çevirerek size yardımcı olmaya çalışan bir çevirmen. Mesela uçak seyehatinde hostes ve gişe görevlileri ile konuşurken gerekli olacak belli kalıplar hazır geliyor veya herhangi bir barda bir içki daha istediğinizde söylemeniz gerekenler cihaza önceden kayıt edilmiş durumdalar. Bu kalıplardan kullanmak istediklerinizi ise yazmanıza yada tek tek listeden seçmenize gerek yok ürünün mikrofonuna doğru gerekeni söylemeniz yeterli. Sonrasında Sony PSP Talkman karşı tarafa çevirisini yapmak istediğiniz dilde istediğinizi cümleyi aktaracaktır.

Aslında tam olarak ürünün nasıl işe yaradığını anlamak için aşağıdaki kısa ama eğlenceli reklam filmlerini izleyebilirsiniz. Ürün çeviri yetenekleri yanında kullanıcıya eğitici seçenekler sunarak dil öğrenmede de yardımcı olmakta ve sesli not alma gibi ek fonksiyonlarda yazılım ile gelenler arasında.

Sony PSP Talkman'in yurtdışı satış fiyatı 70$ ve tanıyıp birbirine çevirebildiği diller ise şu an için Japoncadan İngilizceye, Çinceye, Japoncaya ve Koreceye çeviri ile sınırlı. Japonca söylenen her kelimeyi hatasız algılayabilen ürünün İngilizce ile bazı sorunları olduğu ve Amerika sürümünün henüz çıkış tarihinin belli olmadığı belirtiliyor. Ürün şu an için sadece Japonya pazarına sunulmuş durumda. Avrupa dillerinide destekleyen ve Almanca, İtalyanca gibi dillerde söylenen cümleleri anlayan versiyonu için ise çalışmalar devam etmekte.

#8226; Talkman TVCM "Buy You A Drink?"#8226; Talkman TVCM "Toilet Paper!"#8226; Talkman TVCM "Korean Restaurant"


Sayfanın Linki : http://www.lik-sang.com/


 Haberi Portalda Gör

K
18 yıl
Binbaşı

A
18 yıl
Yarbay

teknolojiye bak kadeşim nedir bu yaw


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
18 yıl
Yüzbaşı

bir psp sahibi olduğum için mutluyum bilgiler için teşekkür.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
18 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: kartal4891

bir psp sahibi olduğum için mutluyum bilgiler için teşekkür.



bizde hayırlı olsun diyelim bari


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
18 yıl
Binbaşı

P
18 yıl
Yüzbaşı

1. aksesuar cok iyi olmus, psp alıs tarihimi öne cekmeye calısacam


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
18 yıl
Binbaşı

super bir alet bu ya rusyadan getittirmek istedim olmadı orda cok ucuzmuş bu alet eh napalım burda bakıcam arabada can sıkıntısına bire bir gidio


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
18 yıl
Yüzbaşı

ewt aynen bende alcam..
yarın gidip bi sorup soruşturcam..işime gelirse alcam


Bu mesaja 1 cevap geldi.
_
18 yıl
Onbaşı

araştırmıştım zamanında baya ama pahalıydı bende almak istiyorum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
18 yıl
Yarbay

arkadaşlar bu aletin oyunlarını crack şeklinde armı nette bende almayı dusunuyorum ancak oyunları sorun olur dıye yan gozle bıle bakmıyorum. Bende n-gage vardı onun oyunklarları cok kolay bulunuyordu ve oyunlarının boyutları 14 mb falandı.. Bu psp olayında durum nedır ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
18 yıl
Yüzbaşı

adam yapmış helal





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pupayelken61 -- 19 Ocak 2006 18:32:06 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.