Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
185
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Diş İmplantları Nedir?
W
13 yıl
Er
Konu Sahibi

Site Adresi: adaklinik.com
Site Açılılş Tarihi: 02.06.2008
Site Tanıtımı:

Diş eksikliklerinde uygulanan sistemlerden biri implant sistemidir. Vidalama işlemi demektir. Titanyum materyalinden yapılan bu vidalar kişinin tek yada daha fazla eksik olan diş yerlerine, çenedeki kemiğe monte edilme suretiyle yapılır ve üzerine de porselen sabit diş veya takılıp çıkarılabilen diş yerleştirilir.

Tek diş eksikliğinin komşu sağlam dişlere dokunulmadan giderilmesinde, birden fazla diş eksikliğinin, takılıp çıkartılan protezler yerine, implantlar yardımı ile sabit köprüler yapılarak giderilmesinde, tam dişsizlik durumunda takılıp çıkartılan protezler (damak) yerine sabit protezler yapılabilmesinde, her türlü dişsizliğin ve eksik fonksiyonların giderilmesinde uygulanabilir. Diş kayıplarının ya da meydana gelen travmaların sonucunda oluşan kemik erimeleri, çene kemiğinin seviyesinin ve hacminin azalmasına neden olmaktadır.

Detaylı bilgi için ankara diş hekimi Ada Dent Ağız ve Diş Sağlığı kliniği ile iletişime geçebilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.