Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
341
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bilgisayar aşırı yavaşladı...
A
13 yıl
Er
Konu Sahibi

İi geceler arkadaslar,

Ben ASUS N6.7 Core i5 işlemli bir laptop kullanıcısıyım. Bilgisayar arızası konusunda fazla titiz ve dikkatliyim. İşlerimin çogunu bilgisayarla idare ettigim için her gün ortalama 8-10 saat makina açık kalıyor.Geçen hafta bilgisayarımı kullandıktan sonra normal bir şekilde kapattım.fakat ertesi sabah actıgımda windows masaüstüm ekrana geliyor fakat ekran donuyor,mause u oynatabiliyorum bi yere tıklamaya kalktıgımda kum saati dönmeye başlıyor ve saatlerce öle kalıyor. güvenli kipteyken hiçbir problem yok.sistemi yavaşlatabilecegini düsündügüm bazı programları sildim fakat yine bir degisiklik olmadı.Sizce problem yazılımsalmıdır yoksa donanımsalmıdır? bu arada antivirüs programının süresi bitti acaba onu silsem problem düzelirmi?



E
13 yıl
Yarbay

antivirüsü silersen bence problemler daha da artar.donanımsal olmasından ziyade önce yazılımsal ihtimale bakmak lazım.madem o antivirüsün süresi doldu başka bi antivirüs yükleyip sistemi bi taratıver.sistemin temiz olduğundan emin olmalısın önce.sonra donanımsal olarak da değerlendirilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
13 yıl
Yüzbaşı

A
13 yıl
Er
Konu Sahibi

masaüstünde devamlı kum saati duruyorki bişey yapamıyorum hiçbişey acamıyorum.güvenli kipte yapsam o işleri bi işe yararmı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
13 yıl
Yarbay

bilgisayarında %90 ihtimalle virüs var güvenli kipte açıp taratmayı dene.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
13 yıl
Yüzbaşı

virüs programıının süresi bitmiş haliyle savunmasız kalmışsın ne zaman bitti tam olarak ondan sonra muhtemel virüs kaptı kaldırırsanbile acilen yeni bitane yüklemen şart


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
13 yıl
Binbaşı

kayıt kütüğünü temizle ve parçalanmış diskleri birleştir biraz daha hızlanıcaktır ama sanırım pc inde virüs var bunlar o kadar kasmaz çünkü


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
13 yıl
Er
Konu Sahibi

Yardımlarınız için teşkkür ederim.gece combofix'i çalıştırdım.açılışta biraz kassada normale döndü gibi...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.