Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
898
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ebay hesabım donduruldu
U
13 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Muhtemelen "buy it now"a tıklayıp ödemediğim için hesabım donduruldu. Hesabımı tekrar kullanıma açabilmem için ne yapmam gerekir. Sitede söylediklerini yapmaya çalışıyorum ama beceremedim. Yardımlarınızı bekliyorum.



V
13 yıl
Binbaşı

ondan dolayı olması için 2-3 kere yapmanız gerekiyor.
Siz ebay e satış için ilan koydunuz mu?

satış için koydu iseniz ilan,sizin onaylı üye olmanız için bir takım belgeler istiyorlar.

Sizin bahsettiğiniz olayda,uyarı geliyor,aynı şekilde tekrarlar iseniz hesabı dondururuz diyorlar,buy it now a tıkladıktan sonra,almaktan vazgeçti iseniz,ya da açık artırmayı kazanıp vazgeçti iseniz,ilan sahibi ile görüşüp,yanlışlıkla aldığınızı söylryin,hemen hallediyorlar.


eğer ilan açtığınız için hesabınız donduruldu ise de,size bir numara vermişlerdir,arayıp,bilgilerinizi onaylattırmanız için,eğer böyle ise,mesaj atın müşteri hizmetlerine,ingilizcem iyi değil fax çekeyim deyin,sizden kredi kartı ekstresi,adınıza ödenmiş fatura(üzerinde ebay e kaydettiğiniz adres olmalı) ve bir de ehliyet,nüfus cüzdanı gibi bir belge.
Bu belgeleri size verdiği fax numarasına yollayın,2-3 gün içerisinde hallolur.

ama kesinlikle fax istiyorlar,fotoğraf çekip yollayayım,ya da taratayım diye uğraşmayın,kabul etmiyorlar.

umarım halledersiniz suspended çok sinir bozucu bir durum,hele ki referanslarınız var ise


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
13 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Çok teşekkürler cevabınız için. Satış için ilan açmadım ama ilk zamanlarımda bir kere daha buy it now deyip ödememiştim. Tabi o zaman mesaj göndermemiştim-bilmiyordum ebay'i- bu sefer iptali için satıcıya mesaj da gönderim.

Bir kere daha 40-50işlemli hesabım gitmişti ve yine baştan hesap almak istemiyorum açıkçası. Peki 2-3 uyarı varsa açma şansım yokmu hesabı bilginiz var mı bu konuda?



V
13 yıl
Binbaşı

Bilemeyeceğim,bilmediğim bir konuda da yorum yapmak istemem,ben 1kere ürünü aldım,ödemedim,o da,satıcı ermeni idi,mesajlarıma hiç cevap vermedi,bende guvenemedim,almadım.şikayet etti,bana mesaj geldi,bu işlem kaydedildi,tekrarlamaniz durumunda hesabınız dondurulacak diye,daha da olmadi.1den fazla da ne olur bilmiyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.