Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1460
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Şikeyi itiraf etti!!!
/
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Hakan Hatipoğlu ve Gizem Akın ‘Var Mısın Yok Musun’ yarışma programında tanıştı. Ardından ‘Survivor’a da katıldılar. Aşkları yarışma sırasında başladı; 24 Temmuz’da İstanbul’da, Moda Deniz Kulübü’nde evleniyorlar. Hürriyet'in haberine göre çift deniz ve ada konseptli bir düğün ve Survivor ruhunu yaşatabilecekleri çadırlı balayı planlıyor. Survivor’da zorluklarla mücadeleyi öğrendiklerini söyleyen Hakan Hatipoğlu "Orada yan yana gelemiyorduk ve birbirimizi çok merak ediyorduk. Açıkçası kendi açlığım kadar Gizem’in açlığı da beni ilgilendiriyordu, hatta bir kere bunun için kızların bir oyun kazanmasını sağladım. İtiraf ediyorum Gizem için şike yaptım! O benim hayatımın kadını, buldum bırakmam!" dedi.



N
13 yıl
Yarbay




R
13 yıl
Çavuş

Onu bırakta kız çok güzel


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
13 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Spartacus6

Onu bırakta kız çok güzel


harbiden..bu kız pokahontasa benziyor..çok güzel yav...bol bol görsek keske tvde..bi tane daha vardı böyle maviş gözlü bir kız....burhan altıntop buna melek demiş kaybetmeye başlayınca seytan falan demişti


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
13 yıl
Yüzbaşı

Bu dönemde böyle başlık atılır mı lae



/
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.