Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
273
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HATLARDA YAPTIĞIM DEĞİŞİKLİKLER
O
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Uzun süre kullandığımız hatları hiç taşımadık veya kampanyalardan yararlanmadık. Bir nevi ne gelirse razı olan müşteri profilini yıllarca izledik.

Sonuçta gelen faturalar artık tak ettirmeye başladı ve ani bir kararla hatlar için en uygun kampanyaları sizlerin de yorumları sayesinde aradık ve bulduk....

1.hat turkcell den vodaphone a 29 +1 = 30 TL her yöne 12 ay taahhütlü 1000 dk faturalı ve 6 sn. de bir atlamalı.

2.hat avea dan vodaphone a 29 +1 = 30 TL her yöne 12 ay taahhütlü 1000 dk faturalı ve 6 sn. de bir atlamalı.

3.hat , (üniversite öğrencisi kullanmakta) , turkcell den avea ya her yöne 500 dk + 1000 sms + 1 gb internet, 19 TL (taahhüt yok) beğenmezsek değiştirilebilir.

4. hat - turktelekom ev telefonu : uzun konuşturan tarife den 21.90 TL lik , 100 dk hediyeli, akşam 7 den sabah 7 ye 3000 dk. hediyeli hat.


Bu hatların içerisinde açıkçası çözüm bulamadığımız turktelekom oldu. turktelekomdan konuşma yapsan da yapmasan da en basit tarifesi standart hatmış. standart hatta da akşam 7 sabah 7 bedava ama bu saatler dışında görüşmeler yaptıkça gene yazmakta.. Bir nevi standart hat parası bu.. Bu tamamen mantık dışı fakat telekomun bu konuda tekel olması bizlerin kollarını bağlamakta. Açıkçası bana saçma gelmekle beraber ödemek zorundayız. Aldığım 21.90 TL lik tarifeyi de aşmadan daha çok cep telleri ile görüşerek görüşmeleri yapacağız.

Vodahone de ise mesaj ücretleri veya paketleri aşırı pahalı.. 11 TL ye 10000 mesajı atan sanırım sadece şirketler olur. Onlara da tavsiyem her yöne ayda 500 mesaj 1-2 TL yapsalar iyi olacak.

Sonuç olarak hatlarla ilgili yaptığımız değişimler neticesi bu 4 telefona ayda toplam gelen 170-200 TL lik bir giderin yerine 102-110 TL bir ücret ödeyeceğiz.

Gene de ben bunlarla uğraşamam demeyin, ben hatları ekonomik nedenlerden değiştirdim ama sizler için miktarlar aman uğraşamam zaten ödeniyor ve problem yok demek yerine aradaki farkı başka ihtiyaçlarınız veya yardım amaçlı kullanabilirsiniz.

bilgileri paylaşmak istedim.

Forumlarımıza yorumlarını yazarak bizleri aydınlatan herkese teşekkür eder, saygılar sunarım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeravalar -- 19 Temmuz 2011; 14:57:46 >

G
13 yıl
Yarbay

1. ve 2. hat tamam.

3. hat aveadan memnun kalmazsa
vodafone özgür genç yada genç avantaja bakin.

4.hat internet kullanmiyorsaniz ev telefonunu kapatin. uydunet yada kabloneti arastirin.
en az 22 lira gelecek cunku.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
13 yıl
Yarbay

Ben en sonunda hepsini kırıp atacam, ne hale geldik. İletişim şart. Ama onda şu kampanya, bunda bu kampanya, nereye gececegimizi şaşırdık.



H
13 yıl
Yarbay

Bunun sonu yok ki. Tam bir tarife buldum derken başka biri çeliyor aklını. Bir oraya bir buraya...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.