Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
157
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Boğaziçi köprüsü hakkında bir sorum var?
O
13 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Bursada istanbul eyüp sultana giderken arabamla yoluda bilmiyordum ;E5 ten devam edip üsküdar oradan binbir zahmetle köprüye çıkıp trafikte boğuşup eyüpe varmıştım.
dönüşte ise yol çok güzeldi,akıyordu,trafik yoktu zaman çabuk geçti tabi sabahın 4 de çıktım.eyüp sultanın yanından çevreyolundan adının hatırlıyamadım köprüye çıktım yol bomboş güzeldi derken paralı yola gidrdim ve köprüye çıktım oradan bursaya vardım.
şimdi sorum şu paralı yoldan gidince farklı bir köprüye mi çıktım ben?farklı yoldan mı gittim.meğerse ne kdar basitmiş.yani bursadan ,istanbula giderken E5 ten değilden paralı yoldan(sahi paralı yol nereden başlıyor)çamlıca gişeleri denilen yermi.oradan gidip boğaziçi köprüsün çıkıp oradan eyüp köprüsüne çıkıp oradan çevre yolundan eyüp çok basitmiş yada şuan öyle sanıyorum.anlatırmısınz yolu.



O
13 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

O
13 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

bilen yokmu.soru basit otobandanda gitsek E5 tende gitsek aynı köprüye mi çıkıyoruz?



3
13 yıl
Yarbay

çevreyolundan (d100) gelirsen haliçte ayrılırsın eyüp orda zaten. e80 (tem) den gelirsen yolu uzatırsın, levent'te d100 e bağlanman lazım, sonra yine haliç ten çıkıcaksın.

quote:

Orijinalden alıntı: Ortaşekerli

bilen yokmu.soru basit otobandanda gitsek E5 tende gitsek aynı köprüye mi çıkıyoruz?


aynı köprüye çıkamazsın arkadaşım 2 köprü var boğazda otobandan (tem, e80) gidersen fsm ye; d100 (çevreyolu) den gidersen boğaziçi köprüsüne çıkarsın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 19 Temmuz 2011; 11:15:51 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
13 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Doğru düşünmüşüm.eyüpe giderken çok çok ama çok zorlandım.ilk kez gidiyor olmam,yolu bilmiyor olman,çile bülbülüm diyerek trafikte ilerlemem,üstüne üstlük debriyaj telinin trafin en kalabalık olduğu yerde kopması,sonra yanlış yollara girmiş olmam normalde saat 13,00 te olmayı planlayıp akşamın 20.00 de ulaşabilmiş olmam delirtmiştim.sonra eyüp sultandan dönüşte gece 4 te yola çıktım çevre yolundan hemen haliç köprüsüne çıktım yağ gibi yol bomboş nasıl girdiysem paralı yola girdim muhteşem sonra köprüye çıktım 3 saatte bursaya varmam harikaydı.dedim ki eğer ki,bu şekilde bursadan gelsem trafige yakalanmadan eyüp sultana rahatça varıcakmışım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.