Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
523
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Peugeot 307 xt - Citroen c4 sk pk
G
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar bu iki arabayı kıyaslayabilrimisiniz ne gibi farklılıklar var siz olsanız hangisini secerdiniz. iki araç içinde parça vs. sıkıntısı yok yakın bir akrabam büyük bir oto yedek satış firmasında benim için ise ekonomikliği önemli 20 000- 25 000 arasında en donanımlı bu araçlar gözüme çarptı siz nedersiniz.bu arada aracı LPG'li kullanmayı düşünüyorum.

not : ford-vw-opel içinde parça vs problem değil ama bu markaların fiyatları bariz şekilde yüksek



G
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

önerisi olan yokmu hiç ???


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
13 yıl
Yüzbaşı

bende 2005 c4 dizel 110 luk var ben sana c4 tavsiye ederım çünkü diyer rabalaradan farklı dijital ekran falan ve full araç.ve kulannması zevkli arka amatisör hariç çok ses yapıyor çukurda.lpg durumunu bilimiyorum ama dizel yaklasık 6.0 6.5 litre yakıyor şehir içi !


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
13 yıl
Yüzbaşı

arasında fark yokki motorlarından klima paneline kadar hereyi aynı zaten aynı fabrikadan çıkan araçlar 307 xt ise zaten dijital klima vs en fulüdür ben olsam 2. el olarak 307 alırdım c4 e göre albenisi daha fazla olan bi araç..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.