Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
446
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Köpek Alıcam ACİL YARDIM
K
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba Arkadaşlar,
Ben Köpek Beslemek istiyorum köpeği balkonda beslemeyi düşünüyorum balkonumuz 8-9 mt2 civarı ve zemin kat yerden 1 metre yükseklikte balkonumuz bahçeye bakıyor site bahçesi oldugu için orda beslemem imkansız köpeği evin içersinede alıcaz tabiki fakat balkona bir kulube koyup geceleri orda kalması gerekli belki aldıktan sonra içerdede kalabilir fakat köpek bazı zamanlarda balkonda durucak bu kesin o yüzden çok havlamayan ve evin içine sokacagım içinde az tüy döken orta veye çok küçük olmayan köpek türleri neler bunlarda bilgilendirirseniz sevinirim ve söylediğim şartlarda köpeğe bakabilrmiyim köpeği 2 ve ya 3 kere dışarı çıkartabilirim günde barınaktan eğitilmiş tuvalet terbiyesi kazanmış bir köpek alıcam bana tür konusu hakkında yardım ederseniz sevinirim ve dediğim şartlarda bakabilrmiyim lütfen bana acil yardım edin şimdiden çok teşekkür ederim



K
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Balkonda bakmaktan vazgeçtim arkadaşlar kendi odamda bakıcam odam büyük ve küçük bir balkona sahip balkonda pimapen kaplı yani orda üşümez ve odamın içindede durabilir evin içindede gezicek tabi tuvalet alışkanlıgını kazandırana kadar odamdan çıkarmıycam bu şartlarda golden retriever besliyebilrmiyim golden çok istiyorum ?



İ
13 yıl
Yüzbaşı

http://www.petarkadas.com/petbul?tur=742

bak burada bir suru hazir egitimli kopek var, begendigini alabilirsin hemde bir can kurtarmis olursun. golden da surekli olarak oluyor ilanlarda, hemde ucretsiz.

ayrica balkonda ve evde kalabilmesi senin yetistirmenle alakali... son olarak hergun ciddi derecede egzersiz yaptirman gerekiyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iliqueur -- 18 Temmuz 2011; 17:47:46 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
13 yıl
Binbaşı

Evet bu şartlarda bakabilirsin. Odan da uygun, balkon da ama günde 2-3 kez çıkartman lazım. Tuvaletini dışarıya yapacak zaten. Onun dışında 1er saatlik yürüyüşlere ihtiyacı olacak. Tavsiyem orta ırklarda bak. Büyük ırklar sorun yaratır senin için. Golden çok eğitime bağlı tabi ancak genelde şımarık köpeklerdir. Daha ağır başlı bir köpek tavsiye ederim. Köpek seçim testi var internette onu çöz mutlaka benim tavsiyem labrador retriever olur kesinlikle!



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.