Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
710
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İngilizce/Almanca Öğrenmek İstiyorum
H
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar ingilizce öğrenebileceğim bu zamana kadar ciddi bir yer olmadı. Lisede ve ortaokulda gördüm ama yeterli değildi. Geliştirecek bir alanım yoktu. Ezbere ingilizce öğreniyorduk tabi zamanla unuttuk. Sıfırım diyebilirim. Gelecek sene üniversitete başlayacak inşallah orada da ders olurda öğrenir ve geliştirirm. Şimdilik evde tek başıma çalışacağım. Ne ingilizce öğrenmek için soru sorabileceğim ingilizce bilen birileri var çevremde ne de kitap var. İnternetten öğrenme taraftarıyım üniversiteye başlayacağım için para biriktiriyorum bu yüzden kitap almayı düşünmüyorum.

Ayrıca Almanyada doğma büyüme bir asker tanıdık var. Her gün yanına gidebilirim. Almancaya başlasam daha mı iyi olur ingilizceye göre sonuçta soru soran veya öğretmen niteliğinde birisi olacak ingilizcede ise yalnız ben olacağım. Bu konuda sizin düşünceleriniz nedir ?



F
13 yıl
Yarbay

Para biriktir mesela üniversite başladıgında ayretten sana yetecek kadar para biriktir ve ingiltere 1 ay konaklamalı dil kursuna git. %100 sonuç ister istmez öğrenirsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.