Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
6863
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Green Lantern: Rise of the Manhunters İnceleme
Şehir : #Adana
B
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Açıklama: Yeşil yüzüklerimizin gücüyle evrene huzur getirmek için çabalıyoruz.

Film veya çizgi roman oyunlarını duyunca sizin de içinizi bir şüphe kaplıyor mu? Acaba yine oyunların adını kötüye kullanan bir yapımla mı karşılaşacağız düşüncesi gerçekten çok huzursuz edici. Filmlerini veya çizgi romanlarını çok sevdiğimiz kahramanların adının kullanılarak ceplerimizdeki paraya göz dikilmesi hiç de hoş değil. Yine de ortaya bazı farklı yapımlar da çıkıyor. Örneğin Batman de bir çizgi roman kahramanı, ama Arkham Asylum adlı oyun tam anlamıyla harikaydı. Yani çizgi roman oyunları mutlaka çok kötü olacaklar diye bir kural yok, yeter ki kaliteli bir yapımcının ellerine emanet edilsinler. Aslında çizgi roman oyunları bir oyun yapmak için son deredece uygun bir yapıya sahipler. Onları popüler yapan karakterleri ve geniş evrenleri ile geliştiricilerin işini bir hayli kolaylaştırıyorlar ve onlara oynanış öğeleri veya yenilikçilik konusunda daha çok zaman kazandırıyorlar.

Çizgi roman alanında çok önemli bir şirket olan DC Comics'in kahramanları kadar sağlam karakterler yaratmak kolay değil. Örneğin Batman'i ele alalım. Kaç tane geliştirici böyle bir karakter yaratabilir? O nedenle çoğu geliştirici çizgi roman oyunu yaptığı için kendini şanslı saymalıdır. O şanslı firmalardan birisi de Double Helix Games; bu firma DC Comics'in beğenilen çizgi romanı Green Lantern'in yeni bir oyunuyla karşımıza çıkıyor.

''



Green Lantern: Rise of the Manhunters adlı bu oyun Green Lantern evrenine ait ilk oyun olma özelliğini taşıyor. PS3, Xbox 360, Wii, PSP, 3DS, DS ve iPhone için geliştirilen bu oyunun yayıncısı ise Warner Bros Entertainment oluyor. Şimdi isterseniz oyunun konusuna yakından bakalım.
 
Evrenin varolduğu ilk dönemlerden itibaren kötülük ve iyilik karşı karşıya olmuştur. Işığa karşı karanlık, dostluğa karşı düşmanlık evrenin varoluşunun karşıtlık ilkesinin temelidir. Bu iki güç de sürekli mücadele halinde olmuştur ve her zaman da olacaktır. Green Lantern de işte bu karşıtlığın, bu mücadelenin sonucu olarak yaratılmıştır. Evrenin Muhafızları kötülüğün egemenliğine karşı koyabilmek için iradenin ışığı olan yeşil renk ile yarattıkları yüzükleri evrenin en güçlü 4 savaşçısına verirler. Bu 4 yüzükten sonra yüzlerce ve binlerce yüzük yaratılıp diğer savaşçılara verilir. Böylece tüm evreni korumak için “Green Lantern” adlı bir çeşit polis gücü oluşturulmuş olur. Çok sıkı bir eğitimden geçen bu birliktekilerin iradeleri zafer duygusu aşılanmıştır; çünkü sahip oldukları yüzüğün gücü bu savaşçıların iradesinden gelmektedir ve iradeleri ne kadar güçlü olursa yüzüğün gücü de o kadar artmaktadır.

''



Rise of the Manhunters'ta da Green Lantern'lerden birisi olan “Hal Jordan”ı yönetiyoruz. Aslında başka bir oynanabilir karakterimiz daha var, ama bunu oyunda görmeniz en iyisi. İnsan ırkından olan Hal, ikinci nesil bir test pilotudur ve yüzükle Abin Sur adlı bir uzaylı sayesinde tanışmıştır. Şimdi evreni koruma görevi üstlenen Hal bu oyunumuzda bir android ırk olan Manhunters'a karşı mücadele edecektir. Manhunter'lar ilk olarak Green Lantern polis gücüne hizmet etmek için Evrenin Muhafızları tarafından yaratılsalar da daha sonra bu ırkın yönetim konusundaki hırsı onları vahşet uygulamaya ve diğer ırkları köleleştirmeye çalışmaya itiyor. Biz de yüksek teknolojilerini kullanarak polis gücüne karşı gelen Manhunter'lara karşı Hal Jordan'ın büyük mücadelesine ortak oluyoruz. 3. kişi bakış açısına sahip bir aksiyon oyunu olan Rise of Manhunters diğer çizgi roman ve süper kahraman oyunları ile benzer bir türde karşımıza çıkıyor. Tabi ki bu oyunun da diğerlerinden farklı özellikleri var.

İncelemenin devamı için tıklayınız






2
13 yıl
Yarbay

Filminden de oyununda umutluydum ikisi de fıs çıktı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
13 yıl
Binbaşı

T
13 yıl
Teğmen

Müthiş bir oyun bizi bekliyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
13 yıl
Yarbay

Filmi vizyona girdi mi ? BÖYLE OYUNLARA PARA VERİLMEZ...Koleksiyoncuyum.15 lira olsa belki alırım

Beyler bu arada demedi demeyin '' EN İYİ PS3 OYUNU (Film uyarlı) CAPTAN AMERİCA '' olacak


Bu mesaja 2 cevap geldi.
P
13 yıl
Yarbay

allekde bum bum şek direk



2
13 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Filmi vizyona girdi mi ? BÖYLE OYUNLARA PARA VERİLMEZ...Koleksiyoncuyum.15 lira olsa belki alırım

Beyler bu arada demedi demeyin '' EN İYİ PS3 OYUNU (Film uyarlı) CAPTAN AMERİCA '' olacak


Tutturamadın dostum.


< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
13 yıl
Yüzbaşı

Beyler yaş 29.Oyunu kardeşimle oynadım hakikaten çok zevkli.Oynanması tavsiye edilir.Oyunun sonuna kada sürekli yenilikler olduu vede iki kişi ayı anda oynandığından dolay sürekli iletişim olduğundan sıkılmıyosunuz...



B
13 yıl
Yarbay

o kadar da güzel bi oyun deil ben xbox360'a aLdm



N
13 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Copy Cat

mortingen şıtrayze...


burhan altıntop videosu izlerken tam da bu yorumunu gördüm şansın böylesi dostum

inceleme için emeğinize sağlık



İ
13 yıl
Teğmen

çöp.....



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.