Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
630
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Daha yüksek verimde repeater?
T
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Şimdi airties 5440 modem ve 4420 repeater kullanıyorum ve istediğim düzeyde sinyal seviyesine sahip değilim.

Bu sorunu çözebilmem için cisco gibi daha profösyönel bir çözüme mi yönelmeliyim?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.



V
13 yıl
Er

treex merhaba , bende de airties 5440 var ev 3 katlı ve modem en alt katta masaüstü bilgisayara bağlı benim istediğim ise 2. ve 3. kattaki laptopların çok rahat bir sinyal seviyesi ile wireless aracılığı ile bağlanmaları. airties 4420 almayı düşünüyordum. işime yaramaz mı dostum ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bu çekiş olayı tamamen sinyalin iletileceği yoldaki duvar kalınlıklarına bağlı bir durum. Benim kullandığım evdeki duvarların bir kale duvarı gibi olduğunu ve tüm yalıtım işlemlerinin yapılmış olduğunu belirteyim önce. Sinyal seviyesi iyi sayılmasada bağlantı hızı iyi diyebilirim.

Eğer airties üzerinden bir sistem kurman gerekiyor ise yine bir airties a.p-repeater özelliği olan bir cihaz almalısın. Çünkü aynı marka olan ürünler birbirleriyle daha verimli çalışıyorlar. Ama sıfırdan bir sistem kurmaya kalkarsan; cisconun alt markası olan Linksys bu konuda daha verimli diye birçok kullanıcı yorumu okudum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.