Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
209
Cevap
8550
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: PREY 2 (PS4 ANA KONU) [Bethesda Softworks] (11. sayfa)
P
7 yıl
Yarbay

Oyunu dün akşam bitirdim 32 saat sürdü değerlendirecek olursam;

Artılar:

-Hikaye sürükleyici
-Atmosfer sağlam
-Uzun oynanış süresi ve bolca yan görev
-Crafting sistemi ve skill çeşitliliği
-Uzaylı tasarımları ve yapay zekası
-Oyunun size sunduğu serbestlik harika

Eksiler:

-Aşırı sık ve uzun yükleme süreleri
-Vasat grafikler
-Silah çeşiti aşırı az
-Bölüm tasarımları

Puanım 10/7.9

Uzay oyunlarını sevenler yoklukta oynayabilir bunun haricinde asla GOTY adayı bile olabilecek kalitede bir oyun değil.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

N
6 yıl
Binbaşı

Oyunla ilgili genel eleştiri mekaniklerin, sanat tasarımının, oynanışın özgün olmayışı fakat bence hikayesi ve hikayenin içine notlarla, yan görevlerle serpiştirdiği Trolley problemi, Fermi paradoksu gibi ilk anda aklıma gelen birçok şeyin hikayeye çok güzel oturtulmuş olması ve harika level dizaynı çıtasını bayağı yükseltiyor oyunun. Uzun zaman sonra bir oyunu oynarken oyunda yakaladığım göndermelerle ilgili kağıt-kalem alıp not aldım, fırsat bulursam bi ara hepsini toparlayıp buraya yazacağım. Bence 2017'nin en bahtsız oyunu budur, bu kadar derin bir oyuna az ilgi gösterilmesi gerçekten yazık.



F
6 yıl
Binbaşı


Arkadaşlar Voice Lock diye bir şifre var ama ben bulamadım daha oyunun başlarındayım . Deep Stroge bölümündeyim . Var mı yardım edebilecek ? Kafayı yiyecem.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
6 yıl
Yarbay

Nightmare ile karşılaşmasaydım herşey daha güzel olabilirdi



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

F
6 yıl
Binbaşı

Arkadaşlar kendim bir şekilde çözdüm. Basitmiş , orada takılan arkadaş olursa diye kısaca yazayım çözümü.
Deep Storage' ye girilen yerden arkaya dönün . Crew Quaters'te Kafeterya'nın oralarda bir görev var. Onu yapın . Onu yaptığınızda Danielle Sho adlı bir ablamızın ses kayıtlarını toplamış oluyoruz. Zaten January sizi arayıp "Kapıyı açman için bu kadar ses kaydı yeter." diyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @FatihEnesKoc.
M
6 yıl
Yarbay

Takip.



R
6 yıl
Yarbay

Oyun bana göre atmosfer olarak Bioshock un uzayda geçen versiyonu ama oynanış olarak kısır ve sıkıcı. O karartı gibi düşman tasarımları yerine Bioshock ta olduğu gibi mutasyona uğramış insanlar ve akıcı bir oynanışla bu oyun çok farklı bir yerde olurdu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
5 yıl
Yüzbaşı

suan inmekte olan oyun merak ediyorum bakalım nasılmıs



C
5 yıl
Yarbay

Mooncrash çok kaliteli olmuş hem zorlayıcı hem de bir o kadar keyifli. Transtar'ın ay üssündeki 5 farklı karakteri kontrol ediyoruz, her birinin farklı özellikleri ve hikayesi var, amaç ise ölmeden tek seferde 5 karakteri farklı yollardan kaçırmak. Kaçış yolunu bulurken etrafı araştırmak, hikayeyi öğrenmek çok keyifli fakat etrafı ne kadar çok araştırırsan mod da o kadar zorlaşıyor . DLC'yi yakın zamanda aldım ve 2 karakterin kaçışını tamamladım, 2.karakteri idare ederken etrafı çok fazla araştırdığım için zorluk seviyesi en son seviyeye çıktı, tek atan manyaklar geldi. Prey'i Nightmare'de bitirmiştim ve çokta zorlanmamıştım fakat bunun 5.seviyesini bir başka yapmış adamlar, 2 tane Phantom geldi 5.seviyedeyken neredeyse öldürüyorlar ve 5 saatlik oynayışımı çöp ediyorlardı. Hem zor hem de bir o kadar keyifli bir mod yapmış Arkane, oyun kadar iyi bir mod oynamayan varsa kesinlikle şans versin.



A
4 yıl
Binbaşı

Oyunun yükleme sürelerinin uzun olması insanın canını sıksa da, çeşit çeşit buglar olsa da, bilgisayar versiyonuna göre hem grafiksel olarak hem fps olarak düşük seviyede olsa da, biraz görevler içinde repetitif ve sinir bozucu anlaşılmaz misyonlar olsa da oynadığım en iyi oyunlardan biri oldu. Böylesine güzel bir senaryoya sahip oyunu maalesef her yerden budamışlar ve underrated ve şah oyunların yanında ismi duyulmayan bir oyun haline gelmiş.

Benim bir mottom vardır hayat yaşamaya değer değildir ama içinde çok güzel oyunlar, filmler, diziler var. İşte bu oyun gibi oyunlar benim hayatta kalma sebebimdir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.