Arama butonu
Kızla erkek can ciğer dost olabilirmi
 Sonuçları gör
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
207
Cevap
8855
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Kızla erkek can ciğer dost olabilirmi (11. sayfa)
G
13 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

simdiye kadar samimi kanka olduğum kaç tane kız varsa hepsiyle seviştim, sence dost olabilirmiyiz hala ?

kaç tane kız kankam varsa ya bana aşık oldu ya ben ona aşık oldum

bi kızla bi erkeğin dost yada kanka olması imkansız , testesteron hormonu devreye girince dost dediğin kankanın bi kalçasını yada farklı bir örojen bölgesini gördüğünde şehvet damarın kabarır bu hormonal bişeydir , şu bi gerçektir dünyada Adı erkek olarak anılan herkes abazadır , abaza olmayandan şüphe etmek gerekir ...


abaza kısmı biraz farklı tanımlanıyor ama yazdıklarına katılıyorum ateşle barut yan yana durmaz, hormonlar devreye girdiğinde olan olur, bazı arkadaşlar benim iradem kuvvetli falan dese de senin iraden sökmez, hormonlar baskın gelir.

not: genelde her gördüğü kıza asılan tiplere abaza deniyor bizim çevrede.



O
13 yıl
Yarbay

D
13 yıl
Er

yok olamaz, tecrübeyle sabit.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
I
13 yıl
Binbaşı

Ergenlik çağı bitmişse olur bence. Bi' ergen olarak söylüyorum nerdeyse her kıza karşı istek olur insanda...



P
13 yıl
Yüzbaşı

Arkadaş olursunuz, dostluk belli seviyede ve belli bir limit ile ailecek görüşülerek elde edilebilir ama buda sürekli görüşmeye çevrilirse aldatmalar veya beraberlikler ortaya çıkabiliyor. Bunun yanında kız ile erkek belli periyodlar ile cinsel beraberlik yaşıyorsa dostlukları devam edebilir. Toplum gelişmesi vs demesin kimse. Yabancıda olsa, gelişmiş ülke de olsa akşam dostuyla (kanka ne halt ise ismi) bir barda içip eğlenmiş çiftlerin sabah aynı yatakta kalkma olasılığı pirenin kendi boyunun 10 katına zıplama olasılığından daha fazladır bana göre. Ayrıca gelişmiş ülkedelerde bile bu fikir ve arkadaşlıklar üzerine çevrilmiş tonla film görebilirsiniz.

Bir kıssa ile mesajımı bitirmek isterim.

Bir zamanlar bir adam, bir gence (alim olması gerek) kızını emanet ederek acilen bir gece yolculuğuna çıkmış. Kız güzel bir kız ve erkek iffetli bir erkek. Ama gel gelelim istek ve arzu odada kalan bu insanların aklına da girmeye başlamış. İşte tam bu sırada o genç erkek bunu ben nasıl düşünürüm, bu insan bana emanet, bana yazıklar olsun diyerek kız ile ilgili aklına olumsuz şeyler geldikçe sırayla parmaklarını odayı aydınlatan muma tutarak yakmış ve o acıyla baş başa kalarak kıza olan duygularından kopmuş. Sabah eve gelen kızın babası parmakların halini görünce ne oldu diye sormuş. Durumu anlatan gence, kızım sana helal olsun, eğer istiyorsan o da isterse evlenebilirsiniz diyerek güvenini kazanan gence kızını vermiş.

Yanlış veya eksik olabilir ama aklımda kalanı yazdım.



İ
13 yıl
Binbaşı

Genelde erkekler kanka dedigi kizlara yavsar yani dost olma ihtimali cok dusuktur. Sevdigi kiza kanka olarak yaklascagima hic yaklasmam daha iyi. Kendime olan saygimdan dolayi



H
13 yıl
Yarbay

Olmaz kız mutlaka çekiniyor.



S
13 yıl
Yarbay

Olabilir ama sonsuza kadar sürmez bu "dost"luk durumu. Kızı kız erkeği erkek yapan hormanlar, duygular, şunlar bunlar herşey bu oluşuma engel olur, er yada geç biri bu dostluğu daha değişik bir platforma taşır.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.