Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
42125
Cevap
2388249
Tıklama
6
Öne Çıkarma
Cevap: Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] (1734. sayfa)
L
9 yıl
Teğmen

Localarımız çok değerli boğaz kenarında ofis gibi kullanılacak ve konser etkinlikleriyle Türkiye'nin en çok gelir getirecek stadı Beşiktaş Vodafone Arena olacaktır. Dünyanın en büyük 2. takımı Milan'da 80 bin kişilik San Siro'dan çıkıp 48 bin kişilik stad yaptıracak

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/competitions/serie-a/11389423/AC-Milan-unveil-plan-for-new-225m-48000-stadium-inspired-by-Arsenals-Emirates.html


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
9 yıl
Teğmen

E
9 yıl
Çavuş

aynısı olmazsa çok pis söverim okadar bekledik böyle güzel olsa bari


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Negatiwe
L
9 yıl
Teğmen

Ç
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Batwoone

Kapasite olayına katılmıyorum açıkçası bence gayet yeterli kapasite. Zaten konum olarak daha da arttırlamıyor kapasite diye biliyorum. Ayrıca Liverpool örneği çok uçuk bir örnek bütün sezon sadece Liverpool gibi takımlarla maça çıkmıyoruz. Bunun Başakşehiri,Konyası,Balıkesiri de var. Zaten önemli maçlar haricinde olimpiyat stadının hali ortada buna ister passolig de ister başka bişey. Oyüzden 50-55 bin kişilik stad yapıp 30 bin kişi gelceğine 42bin kişilik stadda 30 bin kişinin gelmesi çok daha iyi bir etki verir. Ayrıca stad kapasitesiyle büyüklük fln olaylarına hiç girmeyelim bence. Chelsea,Liverpool gibi takımların halen stadlarnın kapasiteleriı 40-45 bin civarında bu adamlar bilmiyor mu yani şu stadı 60-70 bin kişilik yapalım da daha çok gelir elde edelim diye?Ki bu adamlar her maçını kapalı gişe oynayan takımlar bizim ülkede ki gibi maç seçen taraftara sahip değiller. Mesela Juventus Delle Alpi yi bıraktı daha ufak kapasiteli bir stada geçti.
Kapasite işine fazla takılmayın arkadaşlar 42 bin gayet yeterli bir kapasite.

Tabi ki Liverpool maçı gibi olmayacak her maç. Ama sezon boyu 30bin kişiye de oynasak 50 binlik stadda atmosfer ve akustik olarak pek kayıp olmaz hatta bilet fiyatlarını daha ucuz yaparak aynı hasılatla çok daha fazla taraftarını stada alırsın. Yalnııız, Gs ve Fb derbilerinde hatta Avr.da senede 1-2 maçta full çekersen dünyanın parasını kaldırırsın. Önemli maçlarda bilet talebi kapasitenin 2-3 katı oluyor değil mi?

Liverpool, Chelsea, Juve gibi kulüplerle kıyaslamanı da çok yanlış görüyorum. Neden dersen o ülkelerde taraftarı olan bir çok kulüp var ve daha çok yerel futbol takımına destek sözkonusu. Bizdeki gibi BJK-GS ve FB nin milyonlarca taraftar potansiyeli onlarda yok. Adamlar hep kendi şehirlerinin ve semtlerinin takımlarını destekliyor. Nüfus olarak da bizden geriler zaten.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
9 yıl
Yüzbaşı

stad kapasitesi artırılabilecek şekilde yapıldı. tabi gerekli izinler alınabilirse. Şuan için bu kadarına izin veriliyor.



L
9 yıl
Teğmen

B
9 yıl
Yarbay

< Resime gitmek için tıklayın >
@yeniinonustadi twitter



N
9 yıl
Yarbay

Arkadaş verdiğin cevaba aynen katılıyorum. Bu arada arkadaşın verdiği Juve örneği büyük hata olmuş çünkü Juventus takımı isim olarak İtalyanın en büyüklerinden biri olmasına rağmen ülke genelinde de Torino şehri genelinde en az taraftarı olan kulup. Torino şehrinde en fazla taraftar Torine takımına ait.

Uzun zaman öncesine kadar ben de Torino da en fazla Juve taraftarı vardır sanıyordum ama İtalya Ligini biraz takip edince Torino taraftarının daha fazla olduğunu öğrendim. Ülkemizdeki Spor programlarında ve kanallarında ne zaman İtalya futbolu ile ilgili belgeseller yayınlansa Torino tarfatarının daha fazla olduğu söylenir. Hatta gezi programlarında bile futboldan söz edildiğinde bu bilgi aktarılır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @çerkez
T
9 yıl
Yarbay

Vodafone Arena 11 Mart 2015 Fotoğrafları 12:30

Vodafone Arena 11 Mart 2015 Fotoğrafları 13:30


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
9 yıl
Yarbay

E
9 yıl
Yarbay

Sadece otelin damından çekilen fotoğraflara bakarak yorum yapmamak gerekiyor. Görüldüğü gibi içerde de boş durulmuyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
9 yıl
Teğmen

L
9 yıl
Teğmen

L
9 yıl
Teğmen

B
9 yıl
Yüzbaşı

Her şey çok güzel ama yine de verilen desteklere ve alınan paralara rağmen inşaat bir türlü istenilen hızda gitmiyor. bizden sonra hemde toki nin mütahidlerinin yaptığı stadlar bizden hızlı gidiyorlar. bunun nedenleri ne tam açıklama da yapılmıyor ama umarım stad yarım kalmaz nedense bu stad inşaatı yıllar ca sürecek gibi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
9 yıl
Yüzbaşı

Dağın tepesindeki kıytırık Toki stadlarından 1000 kat iyi bir stad oluyor.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
9 yıl
Yarbay

Sayın Seba ve sonrasında başkan olan kısa bir Bilgili döneminin bitişi ile başlayan sıkıntılı, sinir bozucu, gergin ve renkli takım özentisi Demirören döneminden kalma karamsarlık kabus gibi çökmüş taraftarımızın üzerine. Stadı, parası hatta taraftarı olmayıp diğer iki İstanbul takımından daha fazla maç yapan, sürekli deplasman deplasman dolaşan, 24-25 yaş ortalamasına sahip bu gencecik ama tecrübesiz takımın 51 puanla Süper Ligde zirvede, Avrupa'da ise son 16 takım arasında(bir aksilik olmazsa çeyrek finalde) olmasına bile tedirgin bakan bir taraftar grubu var. Şu tabloya bir bakın, karamsar olması gereken renkli takım taraftarları eyyy BeşiktAŞK'lılar!!!!

"BU STAD BİTECEK! İcap ederse bedava amelelik yaparız bu stadı bitiririz!" diyen adamlar lazım bize.. Bitmez bu stad, bu yönetimle olmaz, Bilic şampiyon değil, transfer yapılmıyor, bidibidi bidibidi, mız mız ağlayan insanlarla işimiz yok!


Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
9 yıl
Yarbay

B
9 yıl
Yüzbaşı

söylediklerini bir gazla kendi kendine söyledin sanırım . insanlar istediklerini eleştirir her görüşü paylaşır tartışır ama tartışma ve konuşma adabı olanlarla bu yapılır. bu forumda yazan herkes ne kadar Beşiktaşlı Beşiktaş için ne yapıyor bunu ölçecek değilim ama bazen gerçekleri de görmek lazım o mevkiye geliyorsan övgülere ne kadar açıksa eleştirilere de açık olunmalı tabi ki adabında olanlara


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @broodofqueen