Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
5996
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Intel'in yeni mobil işlemcisi Core i5-480M detaylandı
F
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi




Acer'ın çift ekranlı tablet bilgisayarı Iconia ile ortaya çıkan Core i5-480M işlemcisinin detayları netleşti. Intel'in henüz resmi tanıtmını yaptığı yeni mobil işlemci, Westmere ailesine üye olup 32nm üretim teknolojisiyle hazırlanıyor. Standart çalışma frekansı 2.66GHz olan ve Turbo teknolojisiyle 2.93GHz'e kadar çıkabilen işlemcide 3MB L3 bellek bulunuyor.


Çift çekirdekli tasarıma sahip olan ve Hyper-Threading teknolojisiyle aynı anda 4 izlek işleyebilen yeni işlemcide aynı zamanda HD Graphics entegre grafik birimine de yer veriliyor. Intel tarafından yakın zamanda satışa sunulması beklenen işlemcinin Acer, Dell ve Lenovo gibi çok sayıda üretici tarafından yeni dizüstü bilgisayarlarında kullanılması bekleniyor.


 Haberi Portalda Gör

B
13 yıl
Yarbay

Hala bu işlemciler üretilip sandy bridge öncesi pazara sunulabiliyorsa bu yeni gelecek olan sandy bridge ailesinin ciddi pahalı olacağını gösterir bence.. çünkü yeni işlemcilere rağmen intel hala nehalem satmak istiyorsa bunu ancak yeni nesil işlemcilerin fiyatlarını diğerlerine nazaran yüksek tutarak gerçekleştirebilir.



C
13 yıl
Binbaşı

Dediğin gibi sandy ler pahalı olursa artık herkes amd ye geçecek netbook ve tablet pazarında.



L
13 yıl
Binbaşı

amd ne kadar ucuz olursa olsun intel kalitesinden şaşacağımı sanmıyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.