Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
912
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HP Laptop İşletim Sistemi
D
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhabalar.

HP 3030et aldım geçenlerde, 64 bit windows 7 basic ile geldi.Ultimate yüklemeyi düşünüyorum, 4gb ram i5 450(2.4 ghz) işlemci var.Bir performans sıkıntısı olmaz değil mi?

Asıl sorum ise bundan önceki laptobumda Recovery kavramı yoktu, işletim sistemini değiştirmeden önce bu yedek olayını halletmeli miyim?Son olarak işletim sistemini değiştirdiğimde HP'ye özel HP Dock ve HP Quickweb yazılımları kayıp mı olacak?

Şimdiden teşekkürler.



C
13 yıl
Binbaşı

Performans konusunda hiç bir sıkıntı olmaz kanaatindeyim. Bahsettiğinin altında bir konfigurasyonda Windows 7 Enterprise kullanıyorum ve çok memnunum. Yedeklerini her daim almalısın. Geri dönüşü olmayan durumlar çok olabiliyor. Bahsettiğin HP yazılımlarını da internetten indirebilirsin.

Umarım yardımım dokunmuştur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
13 yıl
Binbaşı

recovery dvdsini oluşturmak sana kalmış :) ben oluşturdum ama hiç kullanmadım 2 kere format attım laptopa 2sindede hep internetten indirdiğim dosyayı kullandım driverlarında olmuyanlarını internetten indirdim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Recovery kavramını bilmediğimden soruyorum, Recovery olayını şimdi yaptım diyelim, ileride sıkıntı olduğunda dvdleri taktım geri yüklemeyi yaptım.Yüklemiş olacağım Ultimate'den şu anki işletim sistemim Basic'e geri mi dönerim?Ayrıca dosyalarımı vs de korumaya yarar mı bu iş?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi domates99 -- 20 Kasım 2010; 23:53:15 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.