Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
141
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ADSL ve BARTIN
C
21 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Sayin Bartın Telekom yetkilisi

Bartin ilimizde ADSL'in alt yapisi mevcut mu? ilk olarak bunu ogrenmek istiyorum. ADSL ilimize gelmesi icin daha ne kadar bekleyecegiz. Portlar ne zaman dagitalacak, Telekomun ozellestirilmesini mi bekleyecegi?

Dunyanin en yavas ve en pahali interneti ozellikle gelismekte olan ulkemiz ve bilgiye ac olan insanimiza dial up gibi cok eski ve yavas teknolojiyi fahis fiyatlarla satmaya daha ne kadar devam edeceksiniz acikcasi bunu tum Turkiye merak ediyor.

Ayrica sunu da acik secik belirtmeliyim ki internet teknolojileri hakkinda bunyenizde calisan birtek insanin yeterli bilgiye sahip olmadigini acik secik ifade ediyorum ki sadece onunde ki iki uc kagit yapragina bagli kalmis onlari okumaktan baska birsey bilmeyen insanlardan musteri memmuniyetini ve musterilerinize bilgi saglamayi bu sekilde saglamayayi nasil saglayacaksaniz acikcasi cok merak ediyorum.

tesekkur ederim, ADSL ile ilgili bir an once cevabinizi bekliyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.