Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
262
Tıklama
0
Öne Çıkarma
barton fan
D
19 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

bende barton 2500+ var.orjinal fanı hakkında bilgim yok.özellikleri nedir.üfleme gücü, normal hızı, kaç mm,ayrıca bende heatsink üzerine bi plastik konmuşve fan o plastiğe oturtulmuş durumda.çok büyük bişi değil yarın santim uzaklaşıy heatsink ten fan.ne işe yarar.ayrıca normalde fanı kaç db dir



G
19 yıl
General

Her barton'da farklı amd soğutucuları geldi ama genelde AMD Spire'dan alıyor soğutucularını. Çok iyi bir şey değiller o plastik boşluk yavanın türbülansının düzelmesi ve basıncının artması için gerekli aralığı sağlıyor. Birde ölü nokta yani fan motorunun direkt alt kısmıda biraz soğumuş oluyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
19 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

dandik olduğu belli zaten çok kalitesiz

peki özellikleri nelerdir bi bilen link verebilecek biri varmı


Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
19 yıl
Yarbay

fanın çapının 6 cm olduğunu ekleyeyeyim bende zamanında bende aramıştım özelliklerini.



T
19 yıl
Binbaşı

benimkinde plastik falan da yok 2500 barton box soğutucu, piyasa da 15 ytl ye satılan Al soğutuculara çok benziyor. 10*200=2000 günlük kullanıyorum. sıcaklık max 50-55 derece oluyor, genelde 35-40 larda geziyor. devir 4000 - 4500 rpm arasında bundan tam emin değilim biraz ses de yapıyor. 11.5*200=2300 ile oyun falan da oynadım ama güç kaynağı zorlanıyor. ikinci harddiske yeterli güç veremiyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.