Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
85
Cevap
1218
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: YAZIKLAR OLSUN TELEKOM <çözüm telekomdan geldi> (3. sayfa)
K
19 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: strafer

bu da tt nin çarpıklığı.bizim 3. dünya ülkesi olduğumuzun kanıtı.zamanında yapmassan böyle olur.ona bakarsan türkiyede kredi kartı kullanım oranının %68(küsür?) olarak artığı açıklandı son olarak.bu avrupa da %10 oranında.bu durumda türkiye avrupadan daha iyi bir bankacılık sektörüne mi sahip.ya da bu gelişme sağlıklımı.

son olarak adsl teknolojisinin yükselmesi ne demek.bunu nasıl yüzdeye vurdun açıklarsan sevinirim.

herhalde kullanıcı sayısının artışından bahsediyorsun.eğer öyleyse bu bir başarı ya da teknolojik ilerleme
anlamına gelmiyor ki.

internet mazin nekadar geçmişe dayanıyor bilmiyorum fakat bundan 5 sene öncesinin internet teknolojisini hatırlıyorsan teknolojik farkıda anlarsın sanırım..

yurtdışı çıkışları , sunulan hız , verilen hizmet vs.vs.vs.



S
19 yıl
Yarbay

daha önce görmüş olabilirsiniz ama birisi tt ye şöyle bir mektup yazmış;


quote:

Aşağıdaki mektup duyarlı ve bilinçli bir yurttaşımız tarafından internet kablolarının birkaç hafta önce kopmasından sonra Türk Telekoma gönderilmiştir.

Sayın Türk Telekom Çalışanları,

Kurumunuzun bir müşterisiyim. Her ne kadar başka bir seçme şansım olmadığı için, yani mecburi olarak müşteriniz olsam da, verdiğiniz hizmet çeşitliliği ve hizmet kalitesini gördükçe, aklıma sürekli ne kadar şanslı olduğum fikri geliyor. Neden mi? Nedeni çok basit. Uganda'sını, Endonezya'sını, Papua Yeni Gine'sini ve hatta Afrika'da adını henüz bilemediğim ama en az diğerleri kadar süper gelişmiş muz cumhuriyetlerini kıskandıracak kalitede internet kullanıyoruz sayenizde. Eminim bu saydığım ülkelerdeki insanlar bizim internet konusunda yaşadığımız hızı ve kaliteyi gördükçe hasetlerinden çatır çatır çatlamaktadırlar. Muhakkak kendi ülkelerindeki telekomünikasyon kuruluşlarına değerli kurumunuzu gösteriyorlardır örnek almaları için.

Yaptığınız hizmetlerden bahsederken hemen aklıma 2003 senesinde Cezayir depreminden sonra yaşadıklarımız geliyor. Kurumunuzun, çöken yurtdışı erişimimize yıldırım gibi müdahale edip 1 ay gibi kısa bir sürede sorunu halletmesine hepimiz şaşırıp kalmıştık. Basınımızın "başka ülkeler bu sorunu sadece 3 günde halletti, 1 aydır siz ne yapıyorsunuz" gibi yalan, mesnetsiz iddialarının kurumunuzun başarılarının kıskanılmasından dolayı ortaya atıldığını hemen farkedip, ulusça gülüp geçtik.

Son 10 gündür yaşanan yurtdışı çıkışları probleminde ise, kimsenin zikretmediği ama kesinlikle varolan muazzam komplonun yine farkındayız tabi. İddialara göre, Marmara'da çapa atan bir balıkçı teknesi fiber optik kablomuzu kopartmış ve ülkemizin yurtdışı çıkışlarını felce uğratmıştır. Ama biz biliyoruz ki işin aslı böyle değildir elbette. Gerçekte, yine kurumunuzun inanılmaz performansını hazmedemeyen birtakım dış mihraklar (ki yabancı ülkelerin telekomları şüpheli durumdadır bu olayda), bir denizaltı marifetiyle kablomuzu kesmişlerdir. Hatta daha da ileri giderek, kurumunuz tarafından yapılan onarıma da müdahale ederek, onarım için gelen gemiyi de bahsi geçen denizaltıdan atılan torpido marifetiyle batırmışlardır. Zaten, 10 gündür perişan olan yurtdışı çıkışlarının halen onarılamamasının başka bir mantıklı sebebi olamaz. Kahrolası dış mihraklar, yine yapacaklarını yapmışlardır.

Ama kurumunuz yine fedakarca çalışarak yapacağını yapmış, kapasite arttırımına giderek yurtdışı çıkışımızı tam tamına 5 Gbps mertebelerine ulaştırmayı bilmiştir. Basında çıkan "internet yerlerde sürünüyor" şeklinde haberler, muhakkak ki yine kurumunuzu yıpratma amacıyla çıkarılmış maksatlı haberlerden başka şeyler değildir. Zaten 5 Gbps çok büyük bir rakamdır. Gerçi, insanın aklına 7 milyonluk İsrail'in 26 Gbps, 16 milyonluk Hollanda'nın 173 Gbps yurtdışı çıkışı kullandığı geliveriyor tabi ama, eminim bunlar da yalandır.

Ya 444 0 375 numaralı ADSL teknik destek hattınızda verilen hizmete ne demeli? Allah'ım biz ne şanslı bir milletiz!!! O ne teknik destektir öyle??!!! Hiçbir kurum konusunda bu kadar bilgili personel çalıştırmayı başaramamıştır tarihinde. Personelin problem çözme yeteneği, arızalara ortalama 4-5 gün gibi kısa bir sürede adeta hızır gibi yetişme kabiliyeti gerçekten takdire şayandır. Gerçi, "hanımefendi benim ping sürelerim oldukça yüksek, hattımı kontrol edin lütfen" şeklindeki bir talebime aynı saygıdeğer hanımefendi "sen bana ilk başta ping ne demek anlat, sonra bakarız bir çaresine" gibi ve bunun benzeri birkaç diyalog yaşayanlarımız çok gibi gözükse de eminim bu kabul edlebilir sınırlar içinde kalmıştır.

Bütün bunları düşündükten sonra, bizleri hüzünlendiren tek konu bu yaptığınız büyük hizmetlere karşın kurumunuz tarafından alınan hizmet mukabili ücretlerin düşüklüğüdür. Bu kalitedeki hizmetin böyle komik ücretlerle verilmesi kurumunuz aleyhinde büyük bir haksızlıktır. Gerçi başka ülkelerdeki internet kullanıcılarının 2 Mbps hızındaki bağlantıları yaklaşık 36 YTL mukabilinde kullandıklarını duyuyoruz ama, hiç şüphemiz yok ki bunlar da yalandır. Böyle birşey mümkün olamaz! Eğer gerçekten böyle şeyler varsa, kesinkes bu ülkelerin telekomları hesap kitap bilmiyorlardır! Zaten böyle birşey mümkün olsa, biz Türk halkına değer veren ve bilgiye erişmenin insanların doğal hakkı olduğunun ve bir ulusun gelişiminde önemli rol oynadığının tamamen idrakında olan değerli kurumunuz en başta yapardı. Hele hele birçok kullanıcının zikrettiği "10 gündür kullanamadığımız internete neden ay sonunda tam fatura ödüyoruz" şeklindeki sorular tamamen bölücü zihniyetin ve hasta beyinlerin ürettiği fikirlerden başka şeyler değildir. Lütfen siz bunları söyleyenleri dinlemeyin ve aslanlar gibi faturalarımızı basıp yollayın bizlere. Hatta bence, bu ay bu kablo onarımıyla alakalı masrafları da biz kullanıcılarınız üstlenelim ki, 2004 senesinde ettiğiniz 2,1 katrilyonluk kar'ınıza zeval gelmesin.

Sonuç olarak, verdiğiniz üstün hizmetlerden dolayı şahsım adına teşekkürü borç biliyor, aynı takdiri, kurumunuzun verdiği değerli hizmetlerin farkına varamayan nankörlerin de göstermesi dileğiyle yazıma son veriyorum.

Saygılarımla.






+1


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
19 yıl
Yarbay

süper gömmüş her kimse....


Bu mesaja 1 cevap geldi.
_
19 yıl
Yarbay

@kontendoo eskiden internet bölümüne girerken bende bunları anlatmaya çalışırdım "" cılara.. he deyip geç kardeş anlamıyorlar.. 56 k [ki tam 56 bile olmaz dı ya neyse] çeken anlar seni..
Günde 7-8 saat aktif netteyim
Şuanki 145 hesabıyla vur aya ne ediyor? o sonuç yeter

Ha istemicekmiyiz? talep etmeyecekmiyiz? edeceğiz tabi.. ama bunu "" layarak değil, çözüm üreterek yol göstererek. bir gerekçe sunarak..

Yoksa koçum, cinconum film indircek oyun yükleyecek diye değil..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
19 yıl
Yarbay

ben 97 yılından beri internet kullanıyorum adsl e eylülde geçtim.internetin ne olduğunu çok iyi biliyorum.isveçte kendi gözlerimle gördüm.millet smiley gönderir gibi film gönderiyor birbirine.gerçi kullanılan bağlanbtı vdsl ama fark etmez.ben nasıl çözüm üreteceğim acaba scuba dalışı yapıp fiberoptik kablomu döşeyeceğim.



K
19 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: xf

süper gömmüş her kimse....

ne gömmesi resmen komedi olmuş telekomdakiler bunu okuyup okuyup gülmüşlerdir herhalde çünkü birçoğu palavra


öncelikle hangi ülke cezayirdeki depremden sonra 1 günde bağlamış hattını yazsın bi bakalım kimmi o babayiğit.. çünkü türktelekom yada telekom-italia yada başka bir telekom şirketi tek başlarına halletmediler bu problemi hepsi ortaklaşa hallettiler ve hepsinin aynı anda açıldı çıkışları..

israilin çıkışı 26 gbps çünkü bilimsel teknolojiyle uğraşıyorlar sizin gibi emule sömürmüyorlar. acaba kişi başına düşen makale sayısı israil de kaç bileniniz varmı..
ayrıca hollandada 173 gbps bu doğru fakat sadece hollanda kullanmıyor... çamur at izi kalsıncılar

türkiyede 5 gbps değil 15 gbps.. çamur at izi kalsıncılar

2.1 katirilyon sa benim gülemkten yarıldığım nokta oldu

2.2 katrilyon telekomun kazandığı para değil ciro su dediğim gibi bunun yarısı sırf devlete vergi olarak gidiyor birçoğuda masraf vs.vs..


ama her işinze gelen dua ya palavralarla doluda olsa amin deyip , +1 deyip , helal olsun oturtmuş derseniz olmazki


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
19 yıl
Binbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

benim mesajımı eleştiren herkeze,,


onu bunu örnek veriyorsunuzda mesela bir japonyanın hangi günlerden şimdiki teknolojiye geldiğini hiç araştırdınızmı.. allah ol demişte başlarında 8 mbit düşmemiş..

dediğim gibi size 2 mbit verseler siz dersinizki , telekoma BAAAAAAN !! ben internetten HDTV izleyemiyorum bir günde 500 film indiremiyorum oyun oynarken 0 ping le bağalanamıyorum telekoma BAAAN...

ayrıca cernunnos ve fenomenhaa siz ADSL hakkında bilgili olsaydınız telekomun verdiği ADSLin standartlarını bilir ve gaflete düşmezdiniz..

telekom son 5 yılda ADSL teknolojisini yüzde kaçyüz geliştirdiğini ve bu gelişmenin dünyanın hiçbir yerinde hiçbir zaman olamayan büyüklükte bir gelişme olduğunu biliyormusunuz.. bunun için alt yapı lazım alt yapı için para lazım parayı telekom nereden bulacak sorarım size o verldiğiniz faturanın yüzde kaçının devlete vergiye gittiğini biliyormusunuz yada telekoma tüm masraflar çıktığında nekadar arge parası kaldığını biliyormusunuz.. elbette bilmiyorsunuz.. ama en iyisini istemeye biliyorsunuz..

şımarık çocuklar gibisiniz babanız bir hafta çukolata getirir size siz ikinci hafta iki çukalata istersiniz üçüncü hafta 3 çikolata sonra 4. çikolatayı isteyince babanızın gücü buna yetmez çünkü altyapısı müsayit değildir maaşı yetmez fakat siz banane istiyorum işte ıkıncan ın babası hergün 5 çikolata getiyor sende çalış sende getir ne biçim babasın dersiniz... hiç düşünmezsiniz bu değirmenin suyu nerden geliyor nasıl geliyor



Sen benim anlatmak istediğimi baştan anlamamışsın...
TT adsl hizmetini tüm avrupadan bayaa sonra ve nerdeyse yarı fiyatına getirdi mi? Getirdi. Alt yapı yapıldı mı yapıldı. Avrupanın yarı fiyatına adsl'yi alıp halka 8-10 katına sattı mı sattı.

Açık ve net olarak anlaman için yazıyorum; Biz şımarık veletler (!) olarak baştan aynı standardı bekledik. Baba 1 çikolata getirince de 1 kutu bekleniyordu, 2 getirince de, 3 getirincede. hız 512 olcak ve ben yinede ayda 30 dolara 3 mbit bağlantıyı beklicem. Altyapı diyosun, altyapıyıda bu devlet hazırladı. Kendisi adam gibi yapsaydı en ufak bi yüklenmede çökmezdi o altyapı. Yurt dışı çıkışlarının her ay en az 2 kere çöktüğünü unuttun sanırım? Devletin parası yok diyosun. Devlet o zaman parayı bizden sömürsün yani? Bazı kavramları tam olarak oturtamamışsın sanırım. İlk cevabımda yazdım, tekrar yazıyorum. Devlet benim adıma çalışıyor, senin, ailenin, komşunun ve diğerlerinin. Ben burdaysam o devlette burda. Kendisini yaratan varlığı sömüren bir organizma tarafından küçük duruma düşürülüyorsun... Ama devam et. Aynı zihniyetle sana verilenleri kabul et. Ben etmiyorum. Aynen reddettim, ve hala reddediyorum. Bu konuya da başka cevap yazmicam. Sırf görüşlerim ve bu görüşlere verilern "şımarık veletler" (!) gibi tepkiler yüzünden zaten bir süredir konu dışına yazmaktanda vazgeçmiştim. Bu mesajdan sonrada yazmamaya devam etcem.



S
19 yıl
Yarbay

din de yobaz ı gördüm de internet için yobaz tanımlaması kullanılırmı bilmiyorum.

müstehak sana yavaş pahalı internet gece gece küfür edicem şimdi.


başvurumu bu yılın temmuz ayında yaptım bir ay sonra port geldi antalya da oturuyorum şehir içinde şehir merkezinin ortasında ama tt nin portu yok.bu süre içinde günde sadece 2 saat intenete bağlanabiliyordum.pahalı diye çoğu zaman internet kafelerde internete bağlandım.telefon faturası internet yüzünden milyarları bulunca icra ya girdi ve ödemek durumunda kaldık.bu hazirana tekabul ediyor.temmuzdan ağustosa kadar bekledikten sonra portun geldiğini ve anlaşma yapabileceğimizi söylediler.anlaşma yaptıktan sonra üç gün içinde açılacağı söylendi.internet bağlantım tam 16 eylül 2005 tarihinde açıldı.ben bu süre zarfında evde internete girmemin rahatlığıyla ve görgüsüzlüğüyle tam 11 saat boyunca/
(günde) internete bağlandım.ve 1.5milyarlık telefon faturası ödedim.konuşmalarım dahil.konuşma harici 450 milyon gibi bir şey çıkıyor.geri kalan konuşmaların büyük bir kısmı(60-70 milyon olabilir destek hattı için büyük bir kısım)destek hattıyla ilgiliydi.bir buçuk ay boyunca hergün onlarca kez tt yi aradım.her arayışımda onlarca farklı numaraya yönlendiirildim.bu numaralarda kaç kez bekletildiğimin kaç kez azar! işittiğimin haddi hesabı yok.verdikleri numaraları arıyorum alo diye açıyorlar.verdikleri numara özel bir numaraya benzemediği için yanlış numarayı aradığımı sanıyorum.orası tt mi diye sorunca dalga geçiyorlar.ben bu 1.5 ay içerisinden her an teknik sevis gelebilir diye evden dışarı çıkmadım.yüzlerce kez tt yi arayarak zaman ve para kaybuıja uğradım.sinirden bir sürü para döküp aldığım telefonumu parçaladım.kaç kere ağladım.annemi ailemi ne kadar üzdüm.bütün sinirimi ailemden çıkardım.benim için internet önemli çünkü çoğu zaman evde oluoyrum hayatımın vazgeçilemez bir parçası.ayrıca kotalı internet kullanıyorum yukarıda durumu anlattım zaten her seferinde kota kendi kendine artıyor.ubs modem kullanıoyrum pc yi kapattığımda o da kapanıoyr.bir kaç gün ev de olmadığım zaman kato gigabytelarca artıoyr.sürekli bağlantı kopuoyr pingler çok yüksek.tt nin kota sitesine ulaşamıoyrum.teknik desteği aradıığım zman valla biz de bilmiyoruz diyorlar


neyse bu kadar yeter yoksa kötü şeyler yazacam buraya





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 21 Ekim 2005, 4:30:40 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
19 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: strafer

din de yobaz ı gördüm de internet için yobaz tanımlaması kullanılırmı bilmiyorum.

müstehak sana yavaş pahalı internet gece gece küfür edicem şimdi.


başvurumu bu yılın temmuz ayında yaptım bir ay sonra port geldi antalya da oturuyorum şehir içinde şehir merkezinin ortasında ama tt nin portu yok.bu süre içinde günde sadece 2 saat intenete bağlanabiliyordum.pahalı diye çoğu zaman internet kafelerde internete bağlandım.telefon faturası internet yüzünden milyarları bulunca icra ya girdi ve ödemek durumunda kaldık.bu hazirana tekabul ediyor.temmuzdan ağustosa kadar bekledikten sonra portun geldiğini ve anlaşma yapabileceğimizi söylediler.anlaşma yaptıktan sonra üç gün içinde açılacağı söylendi.internet bağlantım tam 16 eylül 2005 tarihinde açıldı.ben bu süre zarfında evde internete girmemin rahatlığıyla ve görgüsüzlüğüyle tam 11 saat boyunca/
(günde) internete bağlandım.ve 1.5milyarlık telefon faturası ödedim.konuşmalarım dahil.konuşma harici 450 milyon gibi bir şey çıkıyor.geri kalan konuşmaların büyük bir kısmı(60-70 milyon olabilir destek hattı için büyük bir kısım)destek hattıyla ilgiliydi.bir buçuk ay boyunca hergün onlarca kez tt yi aradım.her arayışımda onlarca farklı numaraya yönlendiirildim.bu numaralarda kaç kez bekletildiğimin kaç kez azar! işittiğimin haddi hesabı yok.verdikleri numaraları arıyorum alo diye açıyorlar.verdikleri numara özel bir numaraya benzemediği için yanlış numarayı aradığımı sanıyorum.orası tt mi diye sorunca dalga geçiyorlar.ben bu 1.5 ay içerisinden her an teknik sevis gerekenbilir diye evden dışarı çıkmadım.yüzlerce kez tt yi arayarak zaman ve para kaybuıja uğradım.sinirden bir sürü para döküp aldığım telefonumu parçaladım.kaç kere ağladım.annemi ailemi ne kadar üzdüm.bütün sinirimi ailemden çıkardım.benim için internet önemli çünkü çoğu zaman evde oluoyrum hayatımın vazgeçilemez bir parçası.ayrıca kotalı internet kullanıyorum yukarıda durumu anlattım zaten her seferinde kota kendi kendine artıyor.ubs modem kullanıoyrum pc yi kapattığımda o da kapanıoyr.bir kaç gün ev de olmadığım zaman kato gigabytelarca artıoyr.sürekli bağlantı kopuoyr pingler çok yüksek.tt nin kota sitesine ulaşamıoyrum.teknik desteği aradıığım zman valla biz de bilmiyoruz diyorlar


neyse bu kadar yeter yoksa kötü şeyler yazacam buraya



öncelikle yobazın anlamını biliyormusun ?

ben gerçek bilgilerimle senin başkasından aldığın palavra bilgileri çürütüyorum ve yobaz oluyorum.. bu durumda yobazlık kavramını bir araştır bence

eğer ağızını bozması gereken biri varsa oda ben olmalıyım çünkü hiçbirşekilde gerçeği yansıtmayan gerekçelerle birilerine saldırmaya çalışıyorsun..

bak çabuk sinirlenen arkadaş yukarıda adamın biri medeniyetin beşik ülkelerinden biri olan fransadan örnek vermiş 2 ay bekliyorsun diye... ayrıca benim internetim başvurduğum günün akşamı bağlandı gittim başvurdum sonra gibip modemimi aldım eve gelip bağlayıp girdim... ayrıca sen 1.5 milyar ödemişsen bu senin problemin. hey allahım ya ne insanlarla muhattap olmak zorunda kalıyoruz.. bende geçen trafik kazasını rapor etmeye geç gelen polis yüzünden 1 saat beklemek zorunda kaldım ozaman trafik polisine BAN!

anlaşılan seninle anlaşamıyacağız hem elle tutulur bir dayanağın yok hem saçma sapan insanların yazdıkları palavralardan ibaret mesajlara cevap verince hemen sinirleniyorsun (palavra olduğuna inanmıyorsan git araştır interneti) hemde kendi özel hayatının problemlerini bir delilmiş gibi sunuyorsun bu ne perhiz bu ne lahana?

bu konu burada kapansın lütfen


Cernunnos

yukarıdaki mesajlarımdan seni eleştirdiğin konulara fazlasıyla yanıt bulabilirsin





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 21 Ekim 2005, 5:44:47 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
19 yıl
Yarbay

quiero cogerte(bu ne demek git öğren banlanmak istemiyorum çünkü)
ayrıca tt işini iyi yapsaydı hatta sadece yapsaydı özel hayatımı gelip forumlara yamak zorunda kalmazdım.
gerçekmiş ne gerçeği sundun ben ne söyledim hangisini çürüttün(!)
saçmalamaktan başka bir şey yapmıyorsun.

dr. c. sinan sagiroglu bu kişiyi duydun mu aona çok benziyorsun.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 21 Ekim 2005, 4:58:26 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
19 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: strafer

quiero cogerte(bu ne demek git öğren banlanmak istemiyorum çünkü)
ayrıca tt işini iyi yapsaydı hatta sadece yapsaydı özel hayatımı gelip forumlara yamak zorunda kalmazdım.
gerçekmiş ne gerçeği sundun ben ne söyledim hangisini çürüttün(!)
saçmalamaktan başka bir şey yapmıyorsun.

dr. c. sinan sagiroglu bu kişiyi duydun mu aona çok benziyorsun.

ben araştırdım ve doğruları buldum sen araştırmadan saçmalıyorsun diyorsun bu durumda yukarıda söylediğin yakıştırmaya asıl sen uyuyorsun araştır bakalım hangimiz palavracıyız..


çocukluğun sanal ortam versiyonluğunuda yapmış oluyorsun ve seviyeni basitçe gösteriyorsun.. çocukken biribirimize saçma sapan laflar söylerdik bunların aklımızda kufurce bir yeri vardı fakat karşımızdaki anlamazdı.. sen kendini ve düşüncelerini insancıl yollardan değilde kaba kuvvet yada kufurle , hakaretle karşındakine dikta etmeye çalışanlardansın.. eğer bildiğin birşey varsa söylede bizde öğrenelim ben sana gerçekleri söylüyorum sen bana palavra diyorsun


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
19 yıl
Yarbay

bak büyük fontlarla yazıyorum

sen hangi gerçeği araştırıp yazdın ben ne idda ettim hangisini çürüttün madde madde yaz


o kadar saçmalıyorsun ki bu şekilde davranmak zorunda kalıyorum.
iyi o zaman on yıl sonra bütün dünya wi fi ile hatta yeni standartı hi fi(aynı zamanda müzik sistemlerine de deniyor)gibi bir şeydi bilmem kaç mbps lik bağlantıyla kablosuz olarak bağlandığında sen 256 k dandik adsl ine otur dua et.fransa da 2 ay beklemiş diye örnek veriyorsun ama aynı fransanın şu an kanalizasyonları wi fi ile döşemeye başladığını bütün fransadan yakın dönemde wi fi ile kablosuz olarak internete bağlanılacağını bilmiyorsun.bir de gelmiş burada yarım yamalak bilginle saçma sapan fikirlerinle ahkam kesiyorsun.2000 küsür mesaj atıp ta hiç mi bir şey öğrenemedin.sen verdiği ücret karşılığında hizmet bekleyen insanlara şeker bekleyen çocuk diye hakaret et ama biri sana aynısını yaptığı zaman suçlu olsun.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 21 Ekim 2005, 5:26:20 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
K
19 yıl
Yarbay

haklı bir neden bulamadığı için dünyanın en ilkel saldırı ve savunma taktiği olan hakarete başvuran insanlarla muhattap olmak gerçektende hem çok zor hemde çok kötü birşey..

benim mesajlarım gayet açık ve ilkokul çocuğu bile olsan anlarsın yukarıda verdim tüm cevaplarımı.. benim bilgim elbette tam değil fakat bildiğim kadarını palavraları çürütmek için kullanıyorum bilmediğim konuda ahkam kesip karşımdakine hakaret etmiyorum.

tartışmayı bilmiyorsun bari anlamayı bil yada erdemli bir insan gibi susmayı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
19 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

benim mesajımı eleştiren herkeze,,


onu bunu örnek veriyorsunuzda mesela bir japonyanın hangi günlerden şimdiki teknolojiye geldiğini hiç araştırdınızmı.. allah ol demişte başlarında 8 mbit düşmemiş..

dediğim gibi size 2 mbit verseler siz dersinizki , telekoma BAAAAAAN !! ben internetten HDTV izleyemiyorum bir günde 500 film indiremiyorum oyun oynarken 0 ping le bağalanamıyorum telekoma BAAAN...

ayrıca cernunnos ve fenomenhaa siz ADSL hakkında bilgili olsaydınız telekomun verdiği ADSLin standartlarını bilir ve gaflete düşmezdiniz..

telekom son 5 yılda ADSL teknolojisini yüzde kaçyüz geliştirdiğini ve bu gelişmenin dünyanın hiçbir yerinde hiçbir zaman olamayan büyüklükte bir gelişme olduğunu biliyormusunuz.. bunun için alt yapı lazım alt yapı için para lazım parayı telekom nereden bulacak sorarım size o verldiğiniz faturanın yüzde kaçının devlete vergiye gittiğini biliyormusunuz yada telekoma tüm masraflar çıktığında nekadar arge parası kaldığını biliyormusunuz.. elbette bilmiyorsunuz.. ama en iyisini istemeye biliyorsunuz..

şımarık çocuklar gibisiniz babanız bir hafta çukolata getirir size siz ikinci hafta iki çukalata istersiniz üçüncü hafta 3 çikolata sonra 4. çikolatayı isteyince babanızın gücü buna yetmez çünkü altyapısı müsayit değildir maaşı yetmez fakat siz banane istiyorum işte ıkıncan ın babası hergün 5 çikolata getiyor sende çalış sende getir ne biçim babasın dersiniz... hiç düşünmezsiniz bu değirmenin suyu nerden geliyor nasıl geliyor


Haddiini ve maksatını aşan yazılar yazma.Sen kim oluyorsun da bana ve adı geçen arkadaşa yönelterek şımarık çocuk yakıştırmasını yapıyorsun..Terbiye sınırlarını ve saçmalama sınırların aşma..Neymiş % kaç gelişmiş miş..Gelişme ölçütü nedir?hee eğer şuysa bu ölçüt sen piyasaya 1 elma ile çıkarsan 5 elmaya yükselirsen bu %500 dür ancak.1milyon elma ile çıkıp 1.5milyona ulaşırsan %50 artıştır..Sence hangisi daha çok artıştır..TT komedi gibi yok şu şehre 50 adet port yok şu şehre 10 port bu kadar port vermesi sonradan sayıların artması gelişmemidir.Mantığa bak yaa..Japonyadan bahsetmişsin japonyo teknolojiyi kendi gelştiriyor biz ise direk satın alıyoruz sen ne gelişmesinden bahsediyorsun ne ar-gesi bu kadarmı saçma bi yorum olabilir.İlk önce mevcut düzeni sağlasınlarda ar-ge ye başlasın..Gelirden bahsetmişsin sen ttnn yılık net karı ne biliyormusun?O vergilere rağmen hemde bu arada ttnin çok kısa bir süre öncesine kadar devlet kuruluşu olduğunu ve o vergilerinde bi şekilde kendi kasasına girdiğinni farkında mısın?Bizim bişmediğimiz falan yok ancak senin gibi sözde biliyor olarak görünüp fakat bilmezlerden hiç değiliz..l

Tekrar ediyorum..Dünyanın hiç bir yerinde 128k adsl yokken bizde vardı uzun birsüre kullandık..Dünya üzerinde 256k bağlantıya bu kadar düşük kişi başına düşen GSMH rağmen en yüksek ücreti sanırım biz ödemekteyiz..verilen hizmet ise ortada ne aradığında muhatap bulursun hatta sorun varsa hep hata kullanıcıdadır ama nedense hep tt kaynaklıdır ara ara çıkışlar çöker yok nete bağlanmazsın yok zart yok zurt..He bunlara ben şükretmeliymişim..Mantıa bak yaa..kimse bu hizmeti babasının hayrına yapmıyor..Parasını fazlasıyla alarak sözüm ona lutfederek yapıyor sanki hayrına hizmet.Benim tt kaynaklı oalrak tam 15 gün aralıksız adslim kesildi arada zaman zaman olanları saymıyorum bile....sıkıyosa gelişmiş x ülkesinde 15 gün kessinler bak adamı ne duruma düşürüyorlar..

Hiç düşünmezmişiz değirmenin suyunu vs..Bu kadar da haddini aşabilecek yorum yapma hakkını sana kim veriyor..Gösterilen saygıya bak.Yazık!!gerçi bu seviyeni göstermekte..Beni lütfen daha da fazla cavap yazmaya zorlama senin seviyene inmek istemiyorum..Seviyeyi koruyarak yazmak gerçekten çok zor bide karşındaki anlayamayabiliyor..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomenhaa -- 21 Ekim 2005, 5:40:32 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
19 yıl
Yarbay

büyük fontlarla yazıyorum

sen hangi gerçeği araştırıp yazdın ben ne idda ettim hangisini çürüttün madde madde yaz




gerizekalıyım saldırganım sinirliyim seviyesizim aptalım tartışmayı bilmiyorum erdem yoksunuyum bir itarazın mı var.bunları söylemene gerek yok sadece şu şekide madde madde yaz araştırdığın gerçekleri benim sana doğru olarak idda ettiğim şeyleri senin bunları çürütme şeklini gerizekalıyım anlamıyorum çünkü.yoksa demagoji yaparak söylediklerimi çarpıtıyorsun yaz da ne söyleyip ne söylemediğiimizi bilelim ona göre cevap verelim



A
19 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: header

burda işkembeden sallayanlar var yok 1tb lik bağlantı 30 dolarmış yok 30 mbit 40 euroymuş....

yok öyle bir şey... amerika da 3 mbit bağlantı ayda 30 dolar.....modemi fln da bedava veriyolar....

1tb lık bağlantı diyen arkadaşı da ayriyetten kutluyorum.....


ulem kim kaybetmiş ki,kim bulmuş 1tb bağlantıyı?Hiç gülceğim yoktu ulen sallayında bu kadar da belli etmeyin bari...



S
19 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: fenomenhaa

quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

benim mesajımı eleştiren herkeze,,


onu bunu örnek veriyorsunuzda mesela bir japonyanın hangi günlerden şimdiki teknolojiye geldiğini hiç araştırdınızmı.. allah ol demişte başlarında 8 mbit düşmemiş..

dediğim gibi size 2 mbit verseler siz dersinizki , telekoma BAAAAAAN !! ben internetten HDTV izleyemiyorum bir günde 500 film indiremiyorum oyun oynarken 0 ping le bağalanamıyorum telekoma BAAAN...

ayrıca cernunnos ve fenomenhaa siz ADSL hakkında bilgili olsaydınız telekomun verdiği ADSLin standartlarını bilir ve gaflete düşmezdiniz..

telekom son 5 yılda ADSL teknolojisini yüzde kaçyüz geliştirdiğini ve bu gelişmenin dünyanın hiçbir yerinde hiçbir zaman olamayan büyüklükte bir gelişme olduğunu biliyormusunuz.. bunun için alt yapı lazım alt yapı için para lazım parayı telekom nereden bulacak sorarım size o verldiğiniz faturanın yüzde kaçının devlete vergiye gittiğini biliyormusunuz yada telekoma tüm masraflar çıktığında nekadar arge parası kaldığını biliyormusunuz.. elbette bilmiyorsunuz.. ama en iyisini istemeye biliyorsunuz..

şımarık çocuklar gibisiniz babanız bir hafta çukolata getirir size siz ikinci hafta iki çukalata istersiniz üçüncü hafta 3 çikolata sonra 4. çikolatayı isteyince babanızın gücü buna yetmez çünkü altyapısı müsayit değildir maaşı yetmez fakat siz banane istiyorum işte ıkıncan ın babası hergün 5 çikolata getiyor sende çalış sende getir ne biçim babasın dersiniz... hiç düşünmezsiniz bu değirmenin suyu nerden geliyor nasıl geliyor


Haddiini ve maksatını aşan yazılar yazma.Sen kim oluyorsun da bana ve adı geçen arkadaşa yönelterek şımarık çocuk yakıştırmasını yapıyorsun..Terbiye sınırlarını ve saçmalama sınırların aşma..Neymiş % kaç gelişmiş miş..Gelişme ölçütü nedir?hee eğer şuysa bu ölçüt sen piyasaya 1 elma ile çıkarsan 5 elmaya yükselirsen bu %500 dür ancak.1milyon elma ile çıkıp 1.5milyona ulaşırsan %50 artıştır..Sence hangisi daha çok artıştır..TT komedi gibi yok şu şehre 50 adet port yok şu şehre 10 port bu kadar port vermesi sonradan sayıların artması gelişmemidir.Mantığa bak yaa..Japonyadan bahsetmişsin japonyo teknolojiyi kendi gelştiriyor biz ise direk satın alıyoruz sen ne gelişmesinden bahsediyorsun ne ar-gesi bu kadarmı saçma bi yorum olabilir.İlk önce mevcut düzeni sağlasınlarda ar-ge ye başlasın..Gelirden bahsetmişsin sen ttnn yılık net karı ne biliyormusun?O vergilere rağmen hemde bu arada ttnin çok kısa bir süre öncesine kadar devlet kuruluşu olduğunu ve o vergilerinde bi şekilde kendi kasasına girdiğinni farkında mısın?Bizim bişmediğimiz falan yok ancak senin gibi sözde biliyor olarak görünüp fakat bilmezlerden hiç değiliz..l

Tekrar ediyorum..Dünyanın hiç bir yerinde 128k adsl yokken bizde vardı uzun birsüre kullandık..Dünya üzerinde 256k bağlantıya bu kadar düşük kişi başına düşen GSMH rağmen en yüksek ücreti sanırım biz ödemekteyiz..verilen hizmet ise ortada ne aradığında muhatap bulursun hatta sorun varsa hep hata kullanıcıdadır ama nedense hep tt kaynaklıdır ara ara çıkışlar çöker yok nete bağlanmazsın yok zart yok zurt..He bunlara ben şükretmeliymişim..Mantıa bak yaa..kimse bu hizmeti babasının hayrına yapmıyor..Parasını fazlasıyla alarak sözüm ona lutfederek yapıyor sanki hayrına hizmet.Benim tt kaynaklı oalrak tam 15 gün aralıksız adslim kesildi arada zaman zaman olanları saymıyorum bile....sıkıyosa gelişmiş x ülkesinde 15 gün kessinler bak adamı ne duruma düşürüyorlar..

Hiç düşünmezmişiz değirmenin suyunu vs..Bu kadar da haddini aşabilecek yorum yapma hakkını sana kim veriyor..Gösterilen saygıya bak.Yazık!!gerçi bu seviyeni göstermekte..Beni lütfen daha da fazla cavap yazmaya zorlama senin seviyene inmek istemiyorum..Seviyeyi koruyarak yazmak gerçekten çok zor bide karşındaki anlayamayabiliyor..


+1
hemen atladım kusura bakma.
özellikle



quote:

sıkıyosa gelişmiş x ülkesinde 15 gün kessinler bak adamı ne duruma düşürüyorlar..



ve verdiğin domates örneği çok güzel.çünkü ben bir türlü anlatamadım o yüzden saldırganlığa başvurdum.


aynı x ülkesindeki insanlar elektirik kesildiği zaman savaş çıktı sanıyorlar ama tr ülkesinde elektirik ara ara verildiği zaman tr de ki bazı insanlar muasır medeniyetler mertebesine erişildiğini sanıyor.



D
19 yıl
Yarbay

ya konu ne siz ne konuşuyorsunuz....iyice sapmaya başladı sanki...

bu arada strafe'e katılıyorum



K
19 yıl
Yarbay

quote:

Haddiini ve maksatını aşan yazılar yazma.Sen kim oluyorsun da bana ve adı geçen arkadaşa yönelterek şımarık çocuk yakıştırmasını yapıyorsun..Terbiye sınırlarını ve saçmalma sınırların aşma..Neymiş %100 kaç gelişmiş miş..Gelişme ölçütü nedir?hee eğer şuysa bu ölçüt sen piyasaya 1 elma ile çıkarsan 5 elmaya yükdelirsen bu %500 dür ancak.1milyo elma ile çıkıp 1.5milyona ulaşırsan %50 artıştır..Sence hangisi daha çok artıştır..TT komedi gibi yok şu şehre 50 adet port yok şu şehre 10 port bu kadar port vermesi sonradan sayıların artması gelişmemidir.Mantığa bak yaa..Japonyadan bahsetmişsin yaponyo teknolojiyi kendi gelştiriyor biz ise direk satın alıyoruz sen ne gelişmesinden bahsediyorsun ne ar-gesi bu kadarmı saçma bi yorum olabilir.İlk önce mevcut düzeni sağlasınlarda ar-ge başlasın..Gelirden bahsetmişsin sen ttnn yıılık net karı ne biliyormusun?O vergilere rağmen hemde bu arada ttnin çok kısa bir süre öncesine kadar devlet kuruluşu olduğunu ve o vergilerinde bi şekilde kendi kasasına girdiğinni farkında mısın?Bizim bişmediğimiz falan yok ancak senin gibi sözde biliyor olrak görünüp fakat bilmezlerden hiç değiliz...

Tekrar ediyorum..Dünyanın hiç bir yerinde 128k adsl yokken bizde vardı uzun birsüre kullandık..Dünya üzerinde 256k bağlantıya bu kadar düşük kişi başına düşen GSMH rağmen en yüksek ücreti sanırım biz ödemekteyiz..verilen hizmet ise ortada ne aradığında muhatap bulursun hatta sorun varsa hep hata kullanıcıdadır ama nedense hep tt kaynaklıdır ara ara çıkışlar çöker yok nete bağlanmazsın yok zart yok zurt..He bunlara ben şükretmeliymişim..Mantıa bak yaa..kimse bu hizmeti babasının hayrına yapmıyor..Parasını fazlasıyla alarak sözüm ona lutfederek yapıyor sanki hayrına hizmet.Benim tt kaynaklı oalrak tam 15 gün aralıksız adsl kesildi arada zaman zaman olanları saymıyorum bile....sıkıyosa gelişmiş x ülkesinde 15 gün kessinler bak adamı ne duruma düşürüyorlar..

Hiç düşünmezmişiz değirmenin suyunu vs..Bu kadar da haddini aşabilecek yorum yapma hakkını sana kim veriyor..Gösterilen saygıya bak.Yazık!!


ben haddimi herzaman bilirim sen merak etme
öncelikle sen kendi mesajındaki hakarete bak eğer benim yazdığım hakaretse
verdiğim örnek sadece bir benzetme ve hakaret falan ettiğimde japonya kendi üretiyorda biz ne yapıyoruz neyi hazır alıyoruz pazardan meyvemi alıyoruz herşey telekomun alt yapısından çıkıyor..merak etme bilmediğim konuları sallamıyorum tüm yazdıklarımı araştırabilirsin..

telekomun ettiği kaarı ve nekadarının telekoma verildiğini bir öğren bakalım en güvendiğin kaynak neresiyse oradan.. vergilerde telekomun cebine giriyormuş.. böyle saçma bir düşünce olabilirmi ya! vergiler nasıl girecekmiş telekomun cebine telekomun cebine devletten kuruş para girmiyor telekom kendi yağıyla kavruluyor böyle bir saçmalık olurmu? söylediğin şeye baka.

türkiyedeki ADSL her alanda %500 gelilmiştir git bağımsız kaynaklardan araştır.. bu gelişme dünya tarihinde hiçbir devlette bukadar kısa sürede olmamıştır bir japonya , isviçre , ABD hiçbirinde olmamıştır.. sadece sizin beğenmediğiniz türkiyede tarihin en büyük ADSL sıçraması olmuştur (her alanında sadece üye sayısında değil) git bağımsız kaynakları araştır..


Bu mesaja 3 cevap geldi.
S
19 yıl
Yarbay

1 elma ile çıkarsan 5 elmaya yükselirsen bu %500 dür ancak.1milyon elma ile çıkıp 1.5milyona ulaşırsan %50 artıştır