Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
2
Cevap
324
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Telsim kb Sınırlamasını kaldırdı mı?
E
21 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by muharrem kurtarıcı</i>
<br />ok fakat ben oyun indirebiliyorum hatta 40 kb kadar sakın bır yanlıslık yapmıs olmayayım (c55 ve telsim)www.waptr.com sitesinden hemde birden cok ilk once inderimiyordu ve bana gprs baglantı hatası veriyordu bende http profillerindeki csd ve gprs ayarlarını telsımın sayfasındakı ayarlarla yeniledim ve simdi istedigim gibi indiriyorum fakat fazla kb'lı polyfonik melodı indirirken uzun veri hatası verıyor yanlıslık yokya ayarlarda ?
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Arkadaşler telsim kb sınırlamasını kaldırmış görünüyor yada arkadaşın söylediklerinde bir yanlıslık var tam bilen bir arkadaş varmı acaba



V
21 yıl
Teğmen

Nerdeki Kb sınırlamasından bahsediyorsun?



W
21 yıl
Yarbay

gprs-waptan dosya cekerken kb sınırlaması var 3 yada 4 kb üzeri dosyaları cekmiyor bundan bahsediyor ama kalkıp kalmadığını bilmiyorum denemek lazım..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.