Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
271
Tıklama
0
Öne Çıkarma
12 DEV ADAM
Y
21 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Ah be. Ne var şu son çeyrekte bir türlü anlamıyorum. Hem Yunanistan.a hem de Sırbistan Karadağ.a bu çeyreklerde teslim olduk resmen. Son saniyelerde hakemin yaptığı çirkeflik yine gözlerden kaçmadı. Biz TÜRKLER.e nedir bu kin bu kadar anlayamıyorum.



A
21 yıl
Binbaşı

pclabs'ta yazmıştım bu konu ile ilgili, paste ediyorum:

bence turnuvayı litvanya şampiyon olarak bitirecek, zira adamlardaki hücum organizasyonu mükemmel. almanya ile yaptıkları maçı izledim, ağzım açık kaldı. dün sırbistan karadağ'ı yenseydik bugün halimiz ne olurdu bilemiyorum doğrusu.

diğer yandan anlamadığım birşey de herkesin açık açık gördüğü şeyleri neden bizim kenar yönetimi göremiyor. dünkü maçta kaya ilk oyuna girdiğinde attığı sayılara bakarsak içeri kat etmenin ne kadar faydalı olduğunu ve ne kadar kolay sayı bulunabileceğini görebiliriz. sırbistan'ın pota altı bize göre fazlasıyla zayıftı ve buna rağmen biz bunu kullanamadık doğru dürüst. rakip mehmet 4'leyince direk pota altından hücüma yöneldi ve kolay basket buldu, biz ise aklımıza estikçe pota altından zorladık. mirsad bir önceki gün 0/6 üçlük attı, buna rağmen dün de 4 tane denedi ve sonuç: 0/4. halbuki o da pota altından çok etkili olan bir oyuncu. anladığım kadarı ile bu oyuncuların suçu da değil, çünkü kim girerse girsin 4 kişi üçlük çizgisinin dışında bekliyor. top elinde olan hareketli, diğer 4 kişi izliyor. böyle saçmalık olmaz.

yazacak çok şey var ama bıktım artık, turnuva boyunca maç izlerken saç baş yolarak bunları tartışmaktan sıkıldım.

bu takımın yıldızı şu an itibariyle mehmet bana kalırsa. doğru kullanılsaydı çok daha iyi olacaktı ama gelin görün ki bizim dış şut sevdamız yüzünden 2 maç kaybettik ve istediğimizi alamadık. hidayet sadece hırvatistan maçında iş yaptı, son dakikalara doğru sorumluluk alıp başarılı oldu, onun dışında istediğimiz oyunu oynayamadı.

hakem konusunu da bence abartmamak lazım. turnuvada hakemler gerçekten başarısızdı ve tecrübesizlikten kaynaklanıyor bana kalırsa. masa hakemleri berbattı, 24 saniye olayı özellikle çok kötüydü. sonuç itibariyle sadece bize yapılmış birşey değildi bana kalırsa, herkesin ağzı yandı. ha belki bizde biraz daha bariz olmuştur ama hiç hakem muhabbetine girmeden kazanacağımız maçları zora sokunca "hakem şöylekötüydü, böyle kötüydü" demek yanlış.

oh be, içimi döktüm.



K
21 yıl
Çavuş

hakem faktörü var ingiliz hakem sanki amigoluk yapıyor olmaz böyle şey mirsat ve hidayet günlerinde olsaydı kesinlikle bir üst turdaydık mehmete helal olsun cok didindi dış sutlarda etkisiz kaldık 3 lük ler başımıza dert oldu canları sagolsun



F
21 yıl
Yüzbaşı

12 dev değil 12 kedi.
Aydın Örs ile bu iş olmaz. Yeni bir koç lazım.



O
21 yıl
Yarbay

Aydın Ors'le olmuyor katılıyorum..Doğru 5'liyi sahaya sürmekte zorlandıgını düşünüyorum..Mesela Yunanistan maçındaki Hidayet'e şans vermekte ısrar etti..Anlıyorum adam bir star ve heran birşeyler yapabilir ama 8de1 lik atış yüzdesinden ,insan birşeyler çıkarmaz mı?
Neyse basketbolumuzun iyi yolda oldugunu düşünüyorum..Erdal , eğer devam etsek turnuvanın yıldızı olabiirdi..Hidayet'te ise aşırı bir kendini begenmişlik var.(belki de bana öyle geldi bilemiyorum)
Kupayı kim kazanacak konusunda , bizi eleyen sırbıstan'ı birinci aday gösteriyorum..2.adayım ise ali_sami'nin de değindigi gibi hucum organizasyonları mükemmel olan Litvanya..



C
21 yıl
Binbaşı

mirsad,hidayet,ibo resmen takımı batırdılar.
zaten aydın ors de istifa ediyormus



C
21 yıl
Yarbay

12 dev salak ya.. Aptal aptal şeyler yapıyolar. Başta HİDAYET!!!



T
21 yıl
Yüzbaşı

valla çok kötü oynuyo hidayet



A
21 yıl
Binbaşı

takım kazanınca 12 dev adam deyip kaybedince "salak bunlar yaaa" deyip kestirip atanlar milli takımı desteklemesin daha iyi!!!



Ç
21 yıl
Yarbay

<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Cozb®</i>
<br />12 dev salak ya.. Aptal aptal şeyler yapıyolar. Başta HİDAYET!!!
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

adamlar da makine değilki be birader. onların da kötü olmaya hakları var. hem bu şampiyona da öyle bizi rezil edecek bir oyun oynamadılar...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.