Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
286
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Biliştim:)
H
21 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Eheh sabahın 7sinde kalkarak ilk otobüs seferine tıkışarak bilişime gittim:) Rock'n Cokeciler de vardı sırada:) Bilişimde baya bi biliştim:) Yıllık bilişim ihtiyacımı karşıladım. Fuar güzeldi, ah bir de şu 5 milyon olmasa:( neyse züperonlinenin kurmuş olduğu kablosuz internetten baya bir yararlandım:) (özellikle sony laptoplarda:D) Baya da hızlıydı :) Sonra 7.salonda telefonlarla mıncıklaştım, SonyEricsson'un yeni modelleri pek güzeldi. Ayrıca Sony Ericssondaki geliştiriciler "Ulan ne yapsak ne geliştirsek Allahım??" şeklinde bir duruma girmiş olacaklardır ki Bluetooth kontollü küçük bir araba yapmışlar:) Deli oldum kullandım da güzel gidiyor:) T610 üzerinden kullandım T610 da güzelmiş bu arada. Nokia yeni konsolu N-Gage için ayrı bölüm yapmış içeride kızlaar:) var:)) Ericssonun ordaki laptopla bluetoothlu tüm telefonlara birşeyler yaptım:) özellikle N-gage'lere:)) bazılarına dosya attım biri yanımdaki telefona geldi hatta:)
Sonra yaklaşık 6 aydan beri elleşmek istediğim iPodu aradım, önce türkiye distrübütörü Bilkomun standını bilişim haritasından(kapıda bir sepet içinde var) aradım, bulamadım çok üzüldüm:( ondan sonra bir baktım Koç Sistemin orda Apple logosu var birden sevindim önce:) aradım ve bir iPod buldum ama eski modelinden:( olsun dedim ulan bi dinliim dediğimde yaptıkları salaklığı gördüm, cam koruma içindeki iPod'un HOLD tuşunu açtıkları için hiç bir düğmesi çalışmıyor, üstelik adamlar bunun farkında değil, işte takılı olan bilgisayardan bağlantısının kesilmesi gerekio filan dediler (sanki ben bilmiom ne yapılacağını) iPodun ekranda Do not Disconnect altında da öküz kadar bir X logosu yanıp sönmesine rağmen adam haşırt diye firewire kabloyu söktü:) sonra da kaçarcasına gitti bunu yapan orada görevli..

Sonra aynı standda müzik yayını yapılan yere bakarken bir de ne göreyim, müzik yayını iPod'dan yapılıyor hem de iPod yeni! 30GB'liğinden. Hemen aldım kurcaladım mıncıkladım (basslar alttan vururken:) neyse bıraktım. Aletin bütün düğmeler dokunmatik yok böle bişi>:)))

Bir sürü poşet ve broşur topladım.
Her şey güzeldi valla yarın son gün kaçırmayın derim ben:)



A
21 yıl
Yarbay

Ben zaten yeterince radikal bir değişikliğin olmaması,bu değişime dahil firmaların yer almaması ve bu tip öküzlükler + kazık bilet fiyatı yüzünden gitmedim bu sene.. İnternet RULEZ!!



F
21 yıl
Yarbay

yaw ıst de olsak gıtcezde baska ıl oldumu olmuyor ıste
ıyı gezmıs gormussun



A
21 yıl
Binbaşı

istediğimiz yeni şeylleri göremiyoruz gerçekten halbuki adı Cebit ve bu ünvana hiç yakışmıyor bizim burda ki fuar. Taksimde yapılsaydı eskisi gibi daha iyi olurdu valla.



A
21 yıl
Yarbay

uluslararası konuklara şehir merkezinin olumsuzluklarını göstermek yerine cehennemin dibindeki uydukentlerin yapaylığında gelişmiş bir kent görünümü veriliyor Halbuki kendi için de bile ulaşım olayını daha çözemediğimizi bir bilseler var ya..

Bir de sık sık aynı adları ve ürünlerini görmek adamı bozuyor..Sebebi: Alımı zor teknolojile5r olması..(Kim çift taraflı megabit uydu internet erişimine sahip mesela.. )Şehirlerdeki hizmetin çoğu köylerde de var



H
21 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

evet fazla yeni ürün yoktu. Sadece 2 tane Centrino notebook gördüm biri Sony'di:) Salon 7'de cep telefonu üreticilerinin kapışmasını izledik, Nokia N-Gage için yaptığı demo ile ziyaretçi toplarken Sony Ericsson da yaptığı yarışmalar ve yeni ürünleri ile beğeni topladı. Siemens ise yeni ürünleri SX1 i tanıtmaya çalışırken bu üç büyük firmanın arasında kalan Panasonic standı görevlileri de N-gage ile oynamaya gittiler, biri de SonyEriccsonda araba yarıştırıyordu:) Bunlar sadece salon 7'den:) Ayrıca parça satışı yapan standlarda da pek keyif yoktu, açıkçası fazla ürü satın alan olmadı, en fazla satın alınan ürün ise printer oldu(34 ayrı kişide gördüm:) benim bindiğim otobüste sadece bir adam digital fotograf makinesi almıştı 100euro+kdv'ye:) Açıkçası fazla havasında değil CeBIT bilişim...



H
21 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Ve bilişime internete dosyalarını upload etmek için gelenler de vardı. Bu kişiler de fuara bedava girdiler.....



L
21 yıl
Yarbay

peki nokia 6600 gelmişmiydi fuara ne zaman çıkacak falan bilgin varmı



R
21 yıl
Yarbay

güzel değildi, sadece msi ı beğendim...



A
21 yıl
Yüzbaşı

Gidemeyenlere işte resimler.
http://www.fotografci.net/fuar



-
21 yıl
Binbaşı

Biz de fotograflarla yetinelim.....



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.