Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
366
Tıklama
0
Öne Çıkarma
==== Satılık AUDIGY-2 Platinum 6.1 Ses K.=====
O
21 yıl
Er
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >


Merhaba , daha öncede satılığa çıkarmıştım , ancak vakit darlığından dolayı uzun süre satışta kalmamıştı . Özelliklerini bilen biliyor , önceki gibi özelliklerini uzun uzun yazamayacağım. Audigy-II Int almayı planlayanlar için birebir. Audigy II Int. 130$+KDV = 154$ civarı fiyatlara satılırken ben çok temiz durumdaki bütün aparatları ve kutusu sapasağlam , garantisi devam eden bu cihaz için <b>180$</b> istiyorum. Yani sadece 25-30$ daha vererek AUDIGY II PLATINUM sahibi olabilirsiniz.Bütün aparatları , kutusu , klavuzu , dvd audio sampler cd si , orj oyunları , müzik programları ıvır zıvır herşeyi duruyor.Kartı alacak kişiye eğer gerek görürse güven sağlaması açısından kartın faturasının resminide yollayacağım. Tabiki faturayı , kartı alan kişiye teslim edeceğim.

<b>Yan bilgiler :</b> Beraberinde gelen cdlerin çoğunu kullanmadım , kumandasını bile bir defa deneme dışında hiç kullanmadım . Bugün çektiğim resimleri aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz. Satış sebebim , iş güç dolayısıyla kartın hiçbir özelliğinden faydalanamıyorum. Boşa yatırım yapmışım haberim yok. Onun yerine harddisk , UPS gibi daha acil ihtiyaçlarımı karşılayacağım. Buradan veya mail adresimden ulaşabilirsiniz. Direk "kartı alıyorum" şeklinde bir mesaj olursa mutlu olurum zira fiyatın bu derece temiz ve az kullanılmış bir cihaz için iyi olduğunu düşünüyorum.

dadx@celiknet.com

<b>http://www.geocities.com/satiliks/</b>
<font color='red'><b>Bazı linkler :</b></font id='red'>

http://www.estore.com.tr/estore/product.asp?sku=EL06869&dept%5Fid=5002003&bid=0&mscssid=61T7E7ENT6DT9LFCLTU9SSJVV2RP9LWF

http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?ad=ses_karti&ur_no=118&s=GHY2NnxH9FrVRIT8Dpkz


<b>Not : </b>Yine daha önce alacağını söyleyip bir şekilde beni oyalayan 4 arkadaş lütfen teklif dahi sunmasın .



<u><b>ADANA</b></u>



O
21 yıl
Er
Konu Sahibi

Çarşamba gününe kadar alan olursa kargo kendisine ait olmak üzere 170$ yapıyorum fiyatı , başka indirim istemeyiniz lütfen.

<b>Önemli Not: </b> Bu sefer eklemeyi unutmuşum , kt266 çipsetli anakartınız varsa , audigy II ile sorunsuz çalıştıklarından emin olmadan almayın , ben kt266A çipsetli MSI K7Tpro266 - RU anakartımla çalıştırana kadar akla karayı seçtim. Creative Amerika vs ile görüştüm ancak net bir sonuç yok , bazı anakartlarla sorun çıkartabildiğini kabul ediyorlar , ancak birkaç bios ayarı önermek dışında başka birşey yapamayacaklarını söylüyorlar. Şu an bende sorunsuz çalışıyor ancak herkes aynı derecede sabırlı olamayabilir. Dediğim gibi , kt266 çipsetli anakartı olanlar lütfen almasın kartı.



O
21 yıl
Er
Konu Sahibi

<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ozzzy</i>
<br />Çarşamba gününe kadar alan olursa kargo kendisine ait olmak üzere 170$ yapıyorum fiyatı , başka indirim istemeyiniz lütfen.

<b>Önemli Not: </b> Bu sefer eklemeyi unutmuşum , kt266 çipsetli anakartınız varsa , audigy II ile sorunsuz çalıştıklarından emin olmadan almayın , ben kt266A çipsetli MSI K7Tpro266 - RU anakartımla çalıştırana kadar akla karayı seçtim. Creative Amerika vs ile görüştüm ancak net bir sonuç yok , bazı anakartlarla sorun çıkartabildiğini kabul ediyorlar , ancak birkaç bios ayarı önermek dışında başka birşey yapamayacaklarını söylüyorlar. Şu an bende sorunsuz çalışıyor (tamamen <b>kendi çabalarım </b> sonucu) ancak herkes aynı derecede sabırlı olamayabilir. Dediğim gibi , kt266 çipsetli anakartı olanlar lütfen almasın kartı.
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>



A
21 yıl
Er

140 dolar hemen vereyim



O
21 yıl
Er
Konu Sahibi

Malesef , emin olun kart 170 doları fazlasyıal hakediyor.
Ayrıca , saymadım ama , 150$ a satsam sırada 30 kişi vardır herhalde .



A
21 yıl
Er

tAKAS DUSUNURMUSUN lOGITECH MX DUO KLAVYE MOUSE SETİ İLE SIFIR.10 GUN SONRA ELİMDE OLACAK. sU ANKİ TURKİYE SATIS FİATI 200DOLAR KDV DAHİLDE. 140 dolara satıyorum.Ama bana maliyeti 130 dolar. Uste 30 dolar veririm.



O
21 yıl
Er
Konu Sahibi

<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by archieduke</i>
<br />140 dolara satıyorum.Ama bana maliyeti 130 dolar. Uste 30 dolar veririm.
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Dürüstlüğüne hayran kaldım :) 10$ bana dokunmaz , yoğun olarak bilgisayar kullandığım için ekstra konfor sağlayacak şeylere düşkünüm . Ancak 140$ lık bir klavye mouse seti benim için çok lüks , her ne kadar şu an kullanıdığım microsoft kablosuz klavye + optik mouse setinin özellikle küçük ve bileğimde ağrı yapan mouse undan memnun değilsemde şimdilik idare ediyor...



A
21 yıl
Er

Neyse gecmiş olsun o zaman(bileğin için):)



O
21 yıl
Er
Konu Sahibi

tesekkur ederim :)



E
21 yıl
Er

PM Ve Mail attım..



O
21 yıl
Er
Konu Sahibi

Cevap yazdım ...
Görüşmek üzere ...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.