Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
2622
Tıklama
0
Öne Çıkarma
JooJoo Tablet'e Mac OS X: Snow Leopard yüklemeyi başardı
S
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


Apple, iPad'in işletim sistemi olarak Mac OS X'in bir türevi olan ve iPhone'daki versiyonuna göre arayüzde çeşitli farklılıklar gösteren iOS'i tercih etti ancak kimilerine göre iPad'in gerçek bir tablet bilgisayar olması için işletim sisteminin Mac OS olması gerekiyordu.


Ve JooJoo forumunda HighJinx takma isimli bir kullanıcı uzun uğraşlar sonucu, bu beklentiyi gerçekleştirmeyi başardı ve Intel'in Atom işlemcisinden gücünü alan JooJoo tablet'e Mac OS X: Snow Leopard yükleyebildi. Fakat tahmin edebileceğiniz gibi kolay bir işlem için HighJinx, yüklemede sorunlar oluştuğunu ve dokunmatik panelin sürücüleri üzerinde biraz daha çalışması gerektiğini ifade ederken, JooJoo tablet'in 4GB'lık depolama alanına sahip olmasından dolayı işletim sisteminde bazı kısıtlamalar yapması gerektiğini belirtiyor.


Her ne kadar bir tablete yüklenmiş olsa da Snow Leopard'ın dokunmatik sistemler için optimize edilmiş bir işletim sistemi olmamasının, uygulamada kullanıcıları tatmin edecek performansı sergilemekte zorlanacağını gösterdiğini söylemek yanlış olmayacaktır.





 Haberi Portalda Gör

W
14 yıl
Yarbay

bence çok gereksiz olmuş.vede yakışmamış...herif boş yere uğraşmış...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
14 yıl
Yarbay

Bence bu tarz arayışlar Mac OS i dokunmatik arayüzde görmek isteyen kullanıcı kitlesinin ne denli büyük olduğunu gösteriyor ki bunlardan birisi de benim...Dokunmatik iMac hakkında forumda da dedikodular çıkmıştı zaten.Apple'ın da eli elma toplamıyordur eminim.Paylaşım için teşekkürler Shady,bu tarz haberlerini zevkle okuyorum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
14 yıl
Yarbay

netbooklara kurulur mu



S
14 yıl
Yarbay

...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 19 Temmuz 2010; 12:08:47 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
14 yıl
Yarbay

sahafiec , bugün formundasın.Baktığım her Apple konusunda senin muhalefet yorumlarını gördüm,gereksiz...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
14 yıl
Binbaşı

Ben de gereksiz oldugunu , sadece olabilirligini kanitlamak adina yapilabilecek brisey oldugunu dusunuyorum. Malesef o isletim sistemi parmak ile kullanilmak icin optimize degil, rahat bir kullanim saglamayacagi ortada. ipad cikarken de ayni seyler oldu, niye osx koymadilar diye yayagara kopartildi. ipadde osx olsaydi su anki satis rakamlarina ulasmasi sadece bir hayal olurdu. Tabi bir de su var, burda niye koymuyorlar/koymadilar diyen adamlar akil ediyorlar, ama ordaki yazilim gelistiricler, tasarimda calisan elemanlar akil edemiyor da sifirdan osx e arabirim yaziyorlar. ayrica iOS zaten osx in mobil cihazlar icin tasarlanmis bir arabirim ile sunulmus hali.



B
14 yıl
Yarbay

tablette işletim sistemi sadece bir görünür ama kullanımda sıkıntı yaratacağı kesin.. zaten heberde de belirtmiş arkadaş..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
14 yıl
Yarbay

Öyle yada böyle yapmış adam. Tebrik etmek lazım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
14 yıl
Yarbay

İlerde daha kullanışlı hale gitirilebilir belki kullanıcılar tarafından, ekran klavyesi felan daha geliştirilip kullanım kolaylaştırılabilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
14 yıl
Yarbay

Mac os x dokunmatik cihazlarda olsa gerçekten güzel olur fakat mac os x liği kalmaz apple kendi ürettiği mobil işletim sistemini kendisi perdelemez.



D
11 yıl
Yarbay

bende joojooo tablet pc mevcut cok yavaş ve flash yükleyemıyorum format atmam gerekıyor herhalde heryeri aradım kımse cesaret edip formatlıyamıyor yardımcı olabılecek bırı varmı??




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.