Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
201
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Alınık Creative Live 5.1 ve Inspire 5200-5300-6600
D
21 yıl
Er
Konu Sahibi

1- Creative Live 5.1 Ses Kartı. Sağlam , ikinci el , mümkünse garantisi devam eden , kutusu, kabloları , driver cd'leri ile almak istiyorum. VALUE olmayacak. Sıfırı 33$+kdv ona göre fiyat verin.
2- Creative Inspire 5200-5300-6600 speaker set. Sağlam , hoparlörlerinde patlak , çatlak vs. olmayan , ikinci el , temiz kullanılmış, mümkünse garantisi devam eden , kabloları , kutusu olması lazım.
* Fiyat teklifleri bekliyorum...



F
21 yıl
Er

2 si de mevcut bende. Live digital 5.1 aşağı yukarı 9 aylık sorunsuz driver cdsinden kutusuna kadar duruyor. mecidiyeköy gold bilgisayardan alınma. kullanıyorum şu anda. Creative 5200 o da sapasağlam yaklaşık 5-6 aylık falan. kullanmaktayım şu anda. onunda kutusuna kadar herşeyi var. (yalnız kolonların kutusu az da olsa yıpranmış açıkca onu söyliyeyim.)

Audigy ve 5700 kolon almak için satmayı düşünüyordum. İstanbul mecidiyeköy-şişli civarındayım.
Fiyat için şu an birşey diyemeyeceğim. sen satıyorsun yaz o zaman diyeceksin haklısın. ama senin düşündügün bir limit varsa söyle konuşalım. mesela live için 30 dolar olabilir. neden diyeceksin her ne kadar 9 aydır kullanıyorsam da sıfırdan farkı yok herşeyiyle. eğer anlaşabilirsek her ikisini de deneme fırsatın olabilir çünkü 2 si de şu an da kullanım da yerinde inceler bakarsın. tabi istanbuldaysan. kolay gelsin.



A
21 yıl
Er

elimde live 5.1 var sorunsuz daha 5-6 ay garantisi var. fiyat 30 dolar.Pazarlıksız.



D
21 yıl
Er
Konu Sahibi

@archieduke
Dostum 3-4 kişi buldum. Sb Live 5.1 herkes 30$ istiyor. "Pazarlıksız" demişsin ama , ben biraz pazarlık yapayım seninle. 30$ = 42 milyon. Ben sana 35milyon peşin vereyim. Kargo masrafıda bana ait olsun. Ne dersin ? Bu arada kart VALUE falan değil di mi ? Kutusu , kablolari , cd'leri vs. var di mi ? Not : divx filmlere karşılık bi takas düşünür müsün. 50 cd'lik divx verebilirim..
@elcompany
Düşünüyorum. Bu arada ben Zonguldak'tayım.



A
21 yıl
Er

Kutusu durmuyor ama diğer aparatları tamam. Son olacağı kargo sana ait olmak üzere 40 milyon.



D
21 yıl
Er

inspire 5300 e kaç para verirsin?



D
21 yıl
Er
Konu Sahibi

@dartagnan
Hoparlörlerde çatlak , patlak vs. var mı ? Ne zaman , nerden alındı ? Garantisi devam ediyor mu ? Sanırım sıfırı 100$+kdv civarında. Sen ne kadar istersin ?



D
21 yıl
Er
Konu Sahibi

@elcompany
özeline teklifimi attım ? inceleyip cevap verirsen sevinirim...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.