Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
592
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kapanış
F
21 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Evet beyler telefonum kapanıyor. Belkide bu son mesajım.Büyük bi ihtimalle yarın kapatmak için dilekçe veriyorum. Artık kafelerden faln mesaj atarız arada .Neyse kendinize iyi bakın. Görüşmek üzeree[bye][bye][bye]



C
21 yıl
Yüzbaşı

e geçmişolsun keşke sende gprs kullansaydın..



F
21 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Gprs li bi tel olsaydı kullanırdım :) Var ama kızılötesi yok



C
21 yıl
Yüzbaşı

el yapımı anakart bağlantılı irda adaptör 20 milyon bişi yaw



F
21 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Benim tel 3510i. Bununla bağlanamazsın kızılötesi yok dediler



C
21 yıl
Yüzbaşı

anladım ama illa kızılötesine gerek yok yani telin GPRS destekliyse kabloyla filanda halledebiliyosun



F
21 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

ok bi araştırırım saol. Umarım olur



R
21 yıl
Yarbay

forever o telefonu satalım sana bir T310 yada 8310 falan ayarlayalım ya T310'da istediğin tüm özellikler var 250 milyon falan (gprs, java, poly, radyo, kamera, renkli ekran). Hani şu Tony Hawks Pro Skater 4'lü telefon hatırladın mı kardeş? :))



H
21 yıl
Yarbay

yauww bende t65 var ama gprs i sadece wap a baglanamak icinkullaniyorum biliyorum baglanabilir ama acaba hiz nasil olur yapmaya degermi alacagimiz sadece bir kablo degilmi tabii birde sim kart olayi malum standart bir tane faturali turkcell hattimiz var ama ücret nasil yani netde saat ücreti islemiyr bildigim kadari ile gprs ücretlendirmesi alinan yollanan Kb olayina göre hesaplaniyor.. neysee ne kadar kullanisli biraz örnek verin arkadaslar..



C
21 yıl
Yüzbaşı

<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by holywars</i>
<br />yauww bende t65 var ama gprs i sadece wap a baglanamak icinkullaniyorum biliyorum baglanabilir ama acaba hiz nasil olur yapmaya degermi alacagimiz sadece bir kablo degilmi tabii birde sim kart olayi malum standart bir tane faturali turkcell hattimiz var ama ücret nasil yani netde saat ücreti islemiyr bildigim kadari ile gprs ücretlendirmesi alinan yollanan Kb olayina göre hesaplaniyor.. neysee ne kadar kullanisli biraz örnek verin arkadaslar..
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

mobil cihazlar kısmına bakmanı öneririm.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
17 yıl
Yüzbaşı

kizil ötesi varmiydi yaw o zamanlar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
_
17 yıl
Teğmen

quote:

Orjinalden alıntı: FB_ScReAm_FB

kizil ötesi varmiydi yaw o zamanlar

kızılotesi o zamanlar vardı şimdi yok



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.