Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
31
Cevap
1491
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: ADSL YENİ PORTLAR AÇILIYOR (2. sayfa)
H
21 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

BEN isim vemeyeceğim
oturduğumuz muhit 3km üzerinde
(Santrale normalde 3km üzerinde olanlara bu sistem garanti edilmiyor.)
bu yüzden ilk gün bağlantı gerçekleşmedi. Biz merakla eklerken 2 gün daha geçti. Gelip giden olmayınca üsküdar da ki sağlam bir yetkiliye haber verdik. Ertesi gün 1 ekip geldi ve bütün hatlarıo kontrol etti. Bize başka bir sinyali kuvvetli hat aradılar. ilk gün ler bağlantımız 512k üzerinden gerçekleşti ve 24 kb lı downloadlar yaptık. Bir yandan da acıbademden (bizim santral) sürekli bağlantımızın sağlanıp sağlanamadığına merak eden telefonlar geldi. Bağlantı sağlandı dedikten sonra kardeşim bize neden söylemiyorsunuz gibi saçma sorular soruldu. Anlaşılan ilgili yetkili bunlara bayağı bir fırça atmış.. Bu yüzden kaldırmaz denilen bağlantı 512k ile başladı. Aslında bizim bağlantı 128k içindi.

Neden olmasın diyorum James-Dean



Q
21 yıl
Yüzbaşı

Başvuruda kaçıncı sırada olduğunuzu öğrenebildiğiniz bir site var mı?



J
21 yıl
Yüzbaşı

sağol hoca
o zaman acıbademdeki telekomdan birilerini devreye sokalım ,
o vakit



H
21 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Başvuruda kaçıncı sırada olduğunuzu öğrenebildiğiniz bir site yok. Bu bilgiyi öğrenme olanağı müşterilere bildirilse hizmetlerin anında verilmesi zorunluluğu oluşacaktır. Bu da ağır dan alan bir kuruluşun hiç işine gelmeyecektir.

James üzgünüm ama daha üstü gerekli.Hiyerarşiye göre



J
21 yıl
Er

ben ADSL e başvurduktan 1 ay sora port açtılar bana. 438. sıradaydım. Artık bu işleri baya hızlandırdılar. Telekom büyük işler yapıcak. ÖR: 128K yı 512 K ya çıkarmak..



H
21 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

inşallah



S
21 yıl
Yarbay

128i 512 yaparken, ucuz diye aldığımız 128 el yakmaz inşallah
fiyatı artacaksa terchimi 128 kalmasından yana kullanırım. ayrıca kullanıcılara tercih hakkı verilmeli diye düşünüyorum ben ...



E
21 yıl
Teğmen

512 inin altı olacağını sanmıyorum. Avrupa standartlarını hedefliyorlar. Fiyatında 128 in civarında kalası gerekiyor. yoksa yaptıkları yine Avrupa standartlarına uymaz. AB ye girmek için bu uğraş



M
21 yıl
Yüzbaşı

Avrupa standartları bir yerde 512K geriye kalan çoğu yerde dial-up'sa bunu başardıklarını söyleyebiliriz :)



A
21 yıl
Yüzbaşı

Ekim oldu hala yok bi hareketlenme.



N
21 yıl
Yüzbaşı

allahıma yalvarıyorum şu telekoma bi ceza versin benim acılarımı görsünde banada adam gibi bağlantı yap abi diye yalvarsınlar telekomcular. lanet olası gevurlarda internet bedava ya adsl den hızlı heriflere beleş nası memleket artık isyan çıkarcam ya



B
21 yıl
Teğmen

Telekom 128 K yı 512K yapacak ve fiyatıda fazla arttırmayacak. Hatta ilerleyen zamandada bu fiyatlar daha da düşecek. Artık Türkiyede internet sorun olmaktan çıkacak. eşittir superonline olmaktanda..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.