Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
29
Cevap
450
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Şampiyonlar Ligi kuraları... (2. sayfa)
A
21 yıl
Yüzbaşı

beşiktaşın grubu daha kolay gibi ama yine de çıkması zor gibi geliyor bana cimbom da zor gibi ama tecrübesiyle üst tura çıkabilir bence bu arada cimbom deplasmanda real karşısında dağılır ama kendi sahasında rahat yener bence



L
21 yıl
Binbaşı

Gerizekalı kardeşim niye insanları dinlemeyipte burdan çekip gitmiyorsun tam 1 senedir burdayım senin gibi bir ardamı ilk defa görüyorum bu forum her türk forumu gibi senin gibi aptal insanların bulunduup bir forum değil yineliyorum sana 1-2 ay önce 5 - 10 kişi gitmeni söyledi niye istenmediğin yerde duruyorsun sana 4-5 aydır tahammaül ediyorum yeter artık o monitör olaylarına fln hiç girmiyorum çocukken sorunlar yaşadığın belli senin benim bu forumda bir sürü Beşiktaşlı fenerli arkadaşımda var kimse senin gibi sorun değil mahalesef.



Q
21 yıl
Yüzbaşı

Loser nickinden BJK li olduğun hemen belli oluyor. Biraz yanlı düşünmüyor musun? Yoksa küçük Ömer ÇAVUŞOĞLU olmaya mı uğraşıyorsun. Unutma ki GS ın avrupa da aldığı puanlar sayesinde bjk Ş.L. ne bir çok defa girdi.Yoksa ben yanlış ülkede mi yaşıyorum. Ama sen millete laf atıp duracağına kendi takımını biraz analiz etsen zaten neyin ne olacağını anlarsın. Hiç kusura bakmayın ama bu işle öyle höt diy olmuyo önce averaj takımı oluyosun leeds chealse ye barca ya sonra daha az fark yiyosun sonra bakmışın artık kafa kafaya oynuyosun. BJK artık bu averaj takımı kimliğini lucescu ile zaten bıraktı. Ama iş gol etmeye gelince orada şüpheliyim. Gs bana göre çok rahat çıkar grubundan juve muve hikaye Gs avrupda bir şahane. Ve de Gs için bestelenmiş şarkılarla Gslıları kızdırabiliceğini sanıyorsan yanılıyosun ki Allah tan senin gibler aramızda pek yok. Umarım hüsrana uğramassın.:)



S
21 yıl
Yarbay

GALATASARAY BENCE DE ÇIKAR AMA BEŞİKTAŞIN İŞİ ZOR



J
21 yıl
Çavuş

***stuka harbiden South Sandwich Islands burda mı yaşıyon?



Ç
21 yıl
Yarbay

<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Qsman</i>
<br />Unutma ki GS ın avrupa da aldığı puanlar sayesinde bjk Ş.L. ne bir çok defa girdi.Yoksa ben yanlış ülkede mi yaşıyorum. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

gs, Ş.L. deki ilk yıllarında hatırlarsan tek golle, tek puanla dönüyordu ama Beşiktaş ilk sezonunda 6, ikinci sezonunda da 4 puan çıkardı ve gs den daha başarılı oldu. Gs sadece UEFA yı aldığı sene ciddi biçimde ülke puanı kazandırdı. Dolayısıyla Beşiktaş kimsenin puanlarıyla bir yerlere gelmemiştir. Aksine gs nin aldığı puanlar yine kendine yaramıştır.(Bu sene gördüğümüz gibi Süper Lig şampiyonu Beşiktaş 4. torbadan, ikinci gs ise 2. torbadan Ş.L. ne katıldı.)

Hiçbir başarının birden olmayacağı konusunda ise haklısın. En büyük örnek yine gs. İlk senelerde Ş.L. de çok başarısızdı sonra katıla katıla tecrübe edindi (tabiri yerindeyse dayak yiye yiye dövmeyi öğrendi)ve UEFA kupasını aldı(biraz da şansıyla. Özellikle Arsenal maçında).



L
21 yıl
Binbaşı

Çerkez Arsenal maçının neresi şans hakkımızla kazandık artık abartmayın.Penaltıyı atamadı diyemi şans oldu onlar pozisyon bulduysa bizde bir sürü bulduk başabaş oynadık neresi şans önce o mevkiye gelin öle konuşun bence.
Yanlış anlama bu msg ı ona şans dediğin için yazdım canı gönülden beşiktaşın başarılı olmasını isityorum.



Q
21 yıl
Yüzbaşı

Tamam sözümü geri aldım. G.s. Ş.L. başarılı olamadı uefada kazandı puanları. Ama Bjk bir ara baya bi puan kaptırdı. Bir tek barcayı 3-0 yenebilmişti galiba. Ne ise önemli olan bjknin ve gsnin bu sene ülkemize puan kazandırmasıdır. Bir de bence fb nin avrupa kupalarına katılamaması büyük handikap.



W
21 yıl
Yarbay

burda herkez takımının fanatiği ama sataşma olmasın yoksa işin içinden çıkılmaz.. beşiktaş iyi top oynuo buna güveniolar haklılar ,bizde avrupadaki deneyimimize güvenioruz gerçek şu ki aslan avrupada bi başka en kötü zmanlarımızla bile ne maçlar eldık, Juve deplasmanını hatırlıyorumda maçtan önceki halimiz içler acısıydı herkez fark bekliyordu(özellikle orda bulunan seerefsiz bi gs yazarı. bilen bilir) ama noldu 1 puanı zor aldırlar elimizden, özetle bence bu gruptan çıkarız ,beşiktaş ta chelseaden 4 puan alırsa gruptan çıkar..tabi bence..



S
21 yıl
Yarbay

evet,sandviç ustasıyım [krl]

yok yaw,ankaradayım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.