Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
358
Tıklama
0
Öne Çıkarma
5+1 veya 4+1 Sistemler hakkında birkaç soru
A
21 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Selamlar,
Arkadaşlar düşününki elinizde on board olan bir ses kartı var.Dandik birşey.Ve bu PC'yi 5+1 ses verebilecek hale getirmek istiyorsunuz.Neler yapardınız?Kısacası 5+1 bir sistem yapmak için neler gerekir?Sadece DVD sistemindemi bu 5+1 sesi alabilirim?Yoksa başka bir aygıt ekleyip herşeyi 5+1 olarak dinleyebilirmiyim?Çok profesyonel bir sisteme gerek yok.Sadece 5+1 veya 4+1 sisteme dağıtım yapılsın yeterli.Bana bu konu hakkında biraz fikir verebilirmisiniz?
Teşekkürler.



-
21 yıl
Teğmen

5+1 ses karti alicaksin
5+1 ses sistemi alirsan ses cozucusu varsa butun kabinlerden ses gelir mp3 dinlerken bile.ama eger gidip ses cozucusu almazsan sadece dvd film izlerken butun kabinlerden ses alirsin onun haricinde centerdan kesinlikle ses gelmez...ben kendimden biliyorum

Saygilar...



A
21 yıl
Binbaşı

+1 -strider- creative soundblaster live! 5.1 ses kartı alırsın yanınada (prof. olmasın demişin) normal bi 5.1 ses sistemi o kadar içinde gelen yazılımla mp3 dinlerken oyun oynarken dvd divx seyrederken bütün kolonlardan ses alabilirsin
saygılar



G
21 yıl
Binbaşı

aynen katılıyorum



A
21 yıl
Binbaşı

bende katıldığın için teşekkür ediyorum :)



C
21 yıl
Yarbay

Şu anda kullandığım philips a2.610 5.1 modelini alabilirsin. Fiyatı 55/60$ gibi birşey sanırım şimdi. Bu model toplam 55rms ses veriyo. Birde 85rms ses verebilen bi modeli var oda 70/80$ arası olmalı. İkisinden birini tercih edebilirsin.



V
21 yıl
Yarbay

bi dakka bi dakka simdi bizim bu sound blaster ses cozucu olayina yapmiyor mu ??
sound blaster live volue 5.1 de demek o zaman , bu yapmis olmasi lazim, ekran da digital out alamiyoruz bu cihazdan ses vermiyor decoder olamdigi icin mi acaba....??



C
21 yıl
Teğmen

Valla ben geçenlerde zoltrix nightingale pro 6 ses kartı aldım. Son derece memnunum. Hoparlör olarak da INCA I/6800 aldım. Kesinlikle çok memnunum. Tavsiye ederim.



-
21 yıl
Binbaşı

O hoparlör de hoparlör yani...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.