Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
12
Cevap
304
Tıklama
0
Öne Çıkarma
sizin ışıklar yanımıyor mu yanmıyor mu?
E
21 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

telsim gprs de genellikle burdaki kullanıcılar 2-3 kb/sec hızından bahsediyorlar.peki alttaki ışıklar devamlı yanıyor mu benimkinde 1 dk yanıyorsa 1 dakika sönük kalıyorda.



C
21 yıl
Yüzbaşı

yanıyorla yanmıyor arası bişey... telsim düşük voltaj uyguladığı için tam yanamıyor da denebilir...



W
21 yıl
Yarbay

3 gündür çok iyi hiç sönmüyorlar hız max 3kb ama acaip stabil dün gece 18 saatten sonra bağlantıyı kendim kestim,veri akışında da hiç tıkanma olmuyor,halbuki 3 gün önce foruma bile giremiyordum, keşke hep böle kalsa 2kb hıza bile razıyım böyle stabilken,sinirlerim yumuşadıı sakin bi insan oldum



İ
21 yıl
Yüzbaşı

Bende XP ile girince stabil. Ama 98'de pek o kadar değil. Hele bir arkadaşım T310 ile giriyor 3 sn üstüste yandığını göremezsin ışıkların. İki gün önce 3.5-4 K civarlarındaydı hızım ama şimdi 1.5 k.



R
21 yıl
Yarbay

8310 ve Win XP Pro kullanıyorum. Işıklar bir yanıyor, bir sönüyor. Ama aralıklar hep kısa. 10 saniyeden fazla yandığını ya da 10 saniyeden fazla sönük durumda kaldığını görmedim. Saygılar..



T
21 yıl
Yüzbaşı

arada sırada yanıyor.



N
21 yıl
Binbaşı

zone alarmı kurdum daha rahat takip etmek için bazı günler hem yanıyor hemde en üst seviyeye çıkıp hiç inmiyor bazende o kadar yavaş oluyor ki bilgisayarı yakmak geliyor içimden



R
21 yıl
Yarbay

+1 nogestre
bende zone alarm kullanıyorum bir var bir yok sinyal la ilahe illallah :)



G
21 yıl
Binbaşı

bazen devamlı yanıyor bazende çok seyrek
yani ne varlığı belli ne yokluğu



T
21 yıl
Yüzbaşı

valla bu aralar benim sürekli yanıyor ışıklar mesela 3-4 dk hic sönmeden yanıyor bi bakıyorum sömüş 30-40 sani ye veri alışı hiç yanmıyor sonra bir daha başlıyor yanmaya ortalama 4 kb/s ile download ediyorum surf yapmıyorsam ... kazaa da ise 5 i rahat görüyor bazen (özellikle azar günleri 6 küsürleri gördüğüm oldu) ama günü degilse hiç ugraşmayın canına okuyor hakkaten adamın lafım parama gecer diyorum yükleniyorum dial up a :)) ama son bir aydır GPRS beni nadiren üzüyor böyle..



B
21 yıl
Yarbay

Birkaç günlüğüne Diyarbakır'dayım. Yahu ben TELSİM'i hiç böyle görmemmiştim. Neredeyse 2Kbps'nin altına hiç düşmedi. Sabah erken 07:00-10:00 arası ise 3-5 Kbps arasında. Umarım eve döndüğümde de aynı hızlar ile devam ederim.



1
21 yıl
Onbaşı

Demekki herkesde aşağı yukarı aynı, bendede:))



T
21 yıl
Teğmen

ewet bendede aynı bi gun oyle bi gun boyle



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.