Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
14
Cevap
291
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MP3 Player Kawai ?!? Yardım please...
B
21 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Dostlar kullanan var mı, fiyatı modeline göre 50 ~60$ + KDV arası değişiyor.
Vcd, Cd, Mp3 çalıyor. Bu yönden güzel, çoğu mp3 ve cd player vcd göstermiyor. Ama kalite de düşüktür herhal, bu konuda bilgisi olan yada başka marka tavsiyesi olanlar varsa iletebilirlerse sevinirim.
Saygılar,



D
21 yıl
Yarbay

Walla Maltepe pazarında 70 Milyona satılıyor ama gözüm pek tutmadı...



P
21 yıl
Binbaşı

ismi yalan geldi sakat olabilir..



G
21 yıl
Yüzbaşı

50-60 dolarım var bekleyemem birde vcd gosterıyor alayım dıyosan aslında olabılır ama sunu soyleyeyım fazla dayanmaz hele dısarda mp3 player olarak kullanacaksan darbelerden asırı etkılenıyor onlar.
----------------

Sana şöyle bir tavsiyem var bence 95+kdv iriver imp 150 mp3player var.
Vcd oynatamıyor ama cok kalıtelı cok begenirsin.
Bilgi içinhttp://www.iriver.com



S
21 yıl
Teğmen

kawai yi ben kullanıyorum anti shock denedim fena değil buffer ara sakladığında evirdim çevirdim vurdum üstüne hala banamısın demedi. mp3 denememde biraz yavaş gibi geldi şarkı değiştirmelerde yavaşlıyor çünkü. bunu yanında filmde izledim. film görüntüsü normal bir vcd den farklı değil ben kawai yi 70 milyona aldım daha fazla para verme. yani sonuçta ucuz olsun idare etsin diyorsan alabilirsin. pil charge da edebiliyor



B
21 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

70 milyona nereden bulabilirim??
Maltepe pazarı biras uzak kalıyor, beşiktaş tarafındayım :))



S
21 yıl
Teğmen

ben izmirde çankayadan aldım üzgünüm:))) Ama dur arkadaşım başka bir marka almış premier marka galiba benim kawai den daha iyi bişey doğubankdan içinde şarjlı pillerde mevcutmuş. oda 70 milyona almıştı.



C
21 yıl
Yarbay

premier önermem. Bizde var filmleri yavaş oynatıyo. Yani 3sn'de bir yavaşlıyo film.



C
21 yıl
Yüzbaşı

cd-rw okuyabiliyormu bunlar?



O
21 yıl
Binbaşı

bende kawai war. cd-rw okuyabiliyor.



C
21 yıl
Yüzbaşı

overlord sende hangi model kawai var? arkadaş kw-pv10 almış cd-rw okumuyor?



C
21 yıl
Teğmen

daha bugün kamosonic ks-720 aldım(70 milyon)+ araç kiti (15 mil.) harika özellikle araba için.dükkanda denedim saydığınız diğer markaları evirip çevirince duraklıyor(sinir) ama bunu epey hırpaladım banamısın demedi. sadece uzaktan kumandası evde çalışmadı pilinden olabilir.ama tavsiyemdir.



C
21 yıl
Teğmen

izmir çankayada



S
21 yıl
Teğmen

Bende pv10 var ve rahatlıkla cdrw cd leri okuyor ve problem yaşamıyorum buffer anti shock kısmına basınnca kawai yide ben denemiştim hopladım zıpladım evirdim çevirdim canavar gibi devam etti yalnız benim bir gözlemim var çizik cd de harbiden takılıyor. oda sinir bozucu. bir de bu aletlerde fan bulunmadığı yada soğutma sağlanmadığı için sıcaktan etkileniyorlar



-
21 yıl
Binbaşı

Hepsi de gerçekten güzel parçalar ayrıca ucuz da sayılırlar



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.