Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1150
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Corolla, Octavia, Jetta
K
14 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

En donanımlı benzinlileri 48-50 bin arası. Şehir içi şehir dışı yaklaşık eşit oranda kullanılacak 2 çocuklu aile arabası olarak hangisini almalıyım? Konfor, güvenlik ve 2.el kuvveti ağırlıklı olarak yorumlarınızı bekliyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeskinSirke -- 22 Mart 2010; 9:02:10 >

A
14 yıl
Çavuş

ikinci el kaygın olmaması düşündürüyorsa corolla yada jetta ama konfor günvelik ise kesinlik le octavıa derim gerci octavıa da ikinci elde bayagı hazır bekleyen müşteri kitlesine sahip sonuç olarak octavıa diyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
14 yıl
Yüzbaşı

Kesinilikle octavia derim. 3 ay 2. ele düşmesini bekledim neredeyse sıfır fiyatına 2.el fiyatı çekiyorlardı.Aracın özellikleri sizi tatmin edecektir.Özellikle fren sistemi araç1350kg olmasına rağmen çok üstün.1.4TSİ motor seçeneği araca güzel ivmeler kazandırıyor.Yol tutuşu güzel ve güvenlik tertibatı olarak herşey mevcut.Motor sesi ve yol sesinin içeriye yansıması düşük seviyelerde.Skodalarda karoser tyysen çeliği kullanılarak yapılıyor bence jetta ile arasındaki fiyat farkından daha önemli bir üstünlük.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
14 yıl
Yarbay


octavia 1.4 tsi elegance tek geçerim tek kelimeyle harika


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
14 yıl
Yarbay

konfor ve şık iç dizayn için jetta , sade gösterişsiz sorunsuz olsun derseniz corolla . octavia zaten jetta ile aynı , ikinci el kıstası varsa işin içinde hiç bulaşma octavia ya.

edit : noktalama işaretleri





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 22 Mart 2010; 13:03:32 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
14 yıl
Yarbay

M
14 yıl
Yüzbaşı

bence bravo.
hb düşünmöezsen jetta yada kardeşi skoda uygun olur.
focus da eklenebilir bence buraya



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.