Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1541
Tıklama
0
Öne Çıkarma
GT5'in Yeni Çıkış Tarihi Duyurusu Yakında
Şehir : #İstanbul
L
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


 
     Yayınlanan yeni videosu ile oyunseverlere bir kez daha göz http://kırpan Gran Turismo 5'in yeni çıkış tarihinin çok yakında duyurulacağı belirtildi.
 
     Sony Avrupa'dan Penrose Tackie, Avrupa PSN Blog'a yaptığı açıklama ile konsolun merakla beklenen ve son ertelenmesi ile hayranlarını üzen Gran Turismo 5'in çıkış tarihinin yakında açıklanacağını söyledi. Marka Yöneticisi Tackie, bekleyenlerin bir çıkış tarihi beklediklerini ve bu tarihi yakında alacaklarını dile getirdi.

     Son olarak oyunun %90'ının tamamlandığı açıklanmıştı. Bu açıklama üzerinden ise bir hayli zaman geçti. Umarız Japonya için Mart ayında beklediğimiz fakat ileri bir tarihe ertelenen Gran Turismo 5'in eksik olan bu %10'luk kısmı tamamlanmıştır.
 
     Çıkış tarihinin duyurulmasının haberini önceden vermek yani duyuru tarihinn duyurulması da son dönemde oyun dünyasında başka bir moda haline geldi.

 



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.