Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
219
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HD 5770 vs World Of Warcraft
S
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

mevcut olan kasamın içerisinde sadece ve sadece world of warcraftı daha akıcı oynayabilmek için bikaç değişikliğe gittim, aslında kasanın içinde eski olarak kalan 2 parça 2x1 GB kingston ram ve işlemcimdir

sorunuma gelince oyunun en kalabalık yeri diyebileceğimiz dalaran cityde arkadaşlarım hd 4800 le min 60 fps alabiliyoken benim 10-15 fps almam, raidlerde de 15fps i geçmemesi, grafikleri en düşük seviyeye çeksemde sonuç 25 fps ten yukarı gitmiyor. Net üzerinden ingilizcemin yettiği kadar araştırma yaptım fakat yararlı bir sonuca varamadım. Oyun içirisinde olabilecek her ayarı denedim fakat bir değişiklik olmuyor. İşletim sistemim win 7 ultimate 64 bittir ve güncel durumdadır, 2 gün önce formatlandı. Ekran kartının sürücüsüde kendi sitesinden en son sürümdür, defalarda sürücüyü komple kaldırıp yükledim, değişme olmadı. Anakartı win 7 otomatik olarak tanıyor fakat belki problem odur diyerekten cdsindeki sürücüleride yükledim, değişme yok. Evde başka bir oyun CD si olmadığından farklı bir oyunda deneme yapamadım fakat sonuçta tek oynadığım oyun world of warcraft. Kusura bakmayın biraz uzun yazdım fakat yardımı dokunabilecek bir bilginizi paylaşırsanız sevinirim, sistemin tamamınıda aşşaya yazıyorum.

anakartı asus M2A-MVP den gigabyte GA-M720-US3 a yükseltilmiştir
ekran kartı nvidia 8600 GT 256mb tan Sapphire ati HD 5770 1 GB a yükseltilmiştir
Kasada mevcut olan 2x1 GB kingston 800mhz ram üzerine 2x2 GB daha kingston 800 mhz eklenerek toplam 6GB ram olmuştur
işlemci amd athlon 64bit 2.3GHZ duel core 4400+ olarak değişmeyen parçadır



S
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

probleme hala bir çözüm bulamadım, bide uplıyım dedim :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
14 yıl
Yarbay

Peki guzel kardesim bu parcalari kullanmissin psu yu ne yaptin? guc kaynagin yetiyor mu hic baktin mi cunku buraya herhangi birsey yazmamissin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

raidmax rx-730ss, ati cross fire ı bile destekleyebilen bir güç kaynağı var



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.