Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
431
Tıklama
0
Öne Çıkarma
kasaya takacağım fanlar !!!! yardım
C
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2552 arkadaşlar bu kasaya opsiyonel olan 2 adet fanı aldım ve takmak istiyorum acaba bu fanları bağlarken fanlar içeri hava mı göndermeli yoksa içerdeki havayı mı tahliye etmeli. kasanın yanında 2 altında 1 adet fan takabilecğim alan var. aldığım fanların ikiside 12 cmlik. yardımlarınızı bekliyorum. kasada önde hava girişini sağlayan bir fan var arka tarafta güç kaynağı fanı, ekran kartı fanı ve işlemcinin fanları var işlemci ve ekran kartı fanları bazen çok yüksek devirde çalışıyor! ekran karı 5850 işlemci phenom II x4 955

şimdiden teşekkür ederim





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey11 -- 11 Mart 2010; 12:48:52 >

A
14 yıl
Binbaşı

öne veya yana takarsan havayı içeri almalı arkaya veya tavana takarsan havayı dışarı atmalı tabanda takılacak yer varsa ordan da havayı içeri almalı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
14 yıl
Yarbay

Ön ve arka fanlar yeterli olur diye düşünüyorum...

Yan kapaktaki ızgaraya fan takıp içeri üfletebilirsin, ekran kartının karşısına gelecek şekilde konumlandırabilirsin, lakin fan yapraklarından aşırı ses çıkabilir özellikle de 1000rpm üzerinde çalışıyorsa takacağın fan yine de deneyebilirsin.

Kasa tabanına da fan takmana gerek yok.

Tavanda yer yok sanırım bu modelde oraya egzost konumda bir fan takılabilirdi, ısınan havanın yukarı çıkıp oradan hızlıca atılması sağlanabilirdi.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.