Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1811
Tıklama
0
Öne Çıkarma
A-Data ürün gamını Intel sertifikalı yeni DDR3 kitleriyle genişletiyor
F
15 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


Vitesta serisi ile ün kazanan ve son dönemde XPG serisi yüksek performanslı bellek ve depolama çözümleriyle gündeme gelen A-Data, yeni hazırladığı maliyet odaklı DDR3 bellek kitlerini duyurdu. Intel tarafından onaylanan yeni kitlerin satılmakta olan mevcut çipset modelleriyle (X58, PM45) birlikte önümüzdeki günlerde lanse edilmesi beklenen P55 ve PM55 (mobil) gibi yeni nesil çözümler için sertifiklandırıldığı açıklandı. U-DIMM ve SO-DIMM formunda olan dolayısıyla modeline göre masaüstü ve dizüstü sistemlerin hedef alan yeni kitler, yine modeline göre 1066MHz veya 1333MHz çalışmakta.


A-Data tarafından önümüzdeki günlerde satışa sunulması beklenen DDR3 bellek kitlerinin fiyatları henüz açıklanmasa da maliyet odaklı olacakları bildirildi.




 Haberi Portalda Gör

B
15 yıl
Yüzbaşı

iki aydır vitesta 2x1 1066 mhz olanını kullanıyorum ilk korkarak almıştım ama a-data nın kalitesini pc yi kullandıkça anladım, bundan sonra forever A-DATA...



J
15 yıl
Yarbay

A-Data kaliteli urunler uretir benim bildigim kadari ile de... korkmadan alinabilir urunleri.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.